La Jungla
Sergio Busquets i Elena Galera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sergio Busquets i Elena Galera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Sergio Busquets tornarà a ser pare: l'anunci més emotiu amb Elena Galera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sergio Busquets i Elena Galera, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Sergio Busquets i Elena Galera, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Sergio Busquets i Elena Galera seran pares del seu tercer fill, tal com han anunciat ells mateixos. La parella amplia la família, ara des dels EUA, amb l'exblaugrana jugant a l'Inter de Miami des de l'estiu passat.

Què en sabem? A través dels seus perfils a xarxes socials, Sergio Busquets i Elena Galera han fet pública la notícia de l'embaràs. És un anunci en forma de foto amb unes ecografies, un pastís on es pot llegir "baby coming 2024" (nadó en camí 2024) i un ram de flors.

En detall: El vídeo de l'anunci continua amb les imatges de la gender reveal party al camp de l'Inter de Miami. Sobre el nadó, gràcies a la festa dels pares gravada en vídeo se sap que serà un nen, com els seus altres dos fills, i que naixerà en el 2024.

Què diuen? "Quina felicitat més gran. La vida ens sorprèn d'aquesta manera. T'esperem amb molt d'amor", han escrit públicament, donant a entendre també que l'embaràs no ha estat buscat i que ha estat una bonica sorpresa per tots dos.

Reacció: Després d'anunciar que tornarà a ser pare, Sergio Busquets ho ha celebrat també al terreny de joc. En el seu últim partit amb l'Inter de Miami, el futbolista de Badia del Vallès ha marcat gol amb dedicatòria inclosa a la seva dona embarassada i el nadó que esperen.

D'on venim? Sergio Busquets i Elena Galera porten gairebé una dècada de relació, durant la qual han format una família. Actualment són pares de dos nens, els petits Enzo i Levi de set i cinc anys respectivament.