Meteo i Serveis
Passatgers esperant a l'estació de Castelldefels
Foto: Passatgers esperant a l'estació de Castelldefels | Àlex Recolons / ACN
Mobilitat

Una nova avaria a Rodalies provoca més de mitja hora de retard a vuit línies

Actualitzat: Dimecres, 5 de juliol de 2023. 19:20
Temps de lectura: 1 minut
Passatgers esperant a l'estació de Castelldefels
Foto: Passatgers esperant a l'estació de Castelldefels | Àlex Recolons / ACN

Rodalies de Catalunya ha informat d'importants retards a diverses línies a primera hora de la tarda d'aquest dimecres 5 de juliol. El motiu, una nova avaria.

Per què és important? El funcionament de Rodalies esvera tant usuaris com institucions a Catalunya. De fet, la greu i llarga incidència de l'R2 Sud va provocar el caos durant diverses setmanes, i va portar el Govern de la Generalitat a confrontar un cop més amb el govern espanyol.

El més nou: Segons ha informat Rodalies a les seves xarxes socials, la incidència ha quedat ja totalment solucionada i es recupera progressivament la freqüència als serveis que s'han vist afectats.

Què en sabem? La incidència afecta les línies R2 Nord, R2, R2 Sud, R13, R14, R15 R16 i R17, segons la informació compartida per Renfe.

  • Els trens d'aquestes vuit línies circulen amb una demora "que poden superar els 30 minuts".
  • En una resposta a un usuari, informen que no hi ha previsió que el servei recuperi la normalitat, i emplacen tothom a consultar les novetats pels "canals habituals", com ara Twitter.

El motiu: Segons el mateix comunicat, s'ha produït una "incidència tècnica en dos trens" que obliga a alterar la circulació en totes aquestes vies.

Categoria: Meteo i Serveis
Etiquetes: Rodalies Mobilitat