Open Melon
Pintades a la seu de Vox a Madrid
Foto: Pintades a la seu de Vox a Madrid | Europa Press
Extrema dreta

Pinten "traïdors" i "maricons" a la seu de Vox coincidint amb les crítiques d'Olona

Temps de lectura: 2 minuts
Pintades a la seu de Vox a Madrid
Foto: Pintades a la seu de Vox a Madrid | Europa Press

La seu nacional de Vox a Madrid ha aparegut aquest dilluns amb pintades ofensives contra els membres del partit: "Traïdors" i "maricons". 

Per què és important? Al partit d'extrema dreta li està caient una allau de crítiques; es troba al focus i pateix tensions internes des de fa temps. Recentment, l'exdirigent Macarena Olona ha criticat durament la formació en una entrevista, mentre han transcendit informacions que apunten a traspassos de diners cap a la fundació de Santiago Abascal.

A fons: 

  • La seu nacional de Vox a Madrid ha aparegut a primera hora del matí d'aquest dilluns 20 de febrer amb pintades d'indignats, presumiblement de simpatitzants del partit.
  • Concretament, les pintades titllen els membres del partit de "maricons" i els acusen de trair-los.
  • Membres de la formació d'extrema dreta han aconseguit esborrar a primera hora el missatge homòfob, mentre que el de "traïdors" seguia visible malgrat els intents d'eliminar-lo.

Context: Les pintades coincideixen amb les paraules de l'exdirigent Macarena Olona a la nit d'aquest diumenge 19 de febrer al programa del periodista Jordi Évole.

  • L'exdirigent ha insinuat irregularitats en el funcionament del partit i en la gestió dels diners.
  • També ha relacionat suposades pràctiques corruptes de Vox mitjançant la Fundació Disenso, a la que el partit ha destinat prop de 4,5 milions de diners públics des que es va crear.
  • D'altra banda, 'El País' ha destapat que el tresorer del partit no hauria notificat als seus afiliats aquest tipus d'operacions milionàries.
  • A més, amb moltes insinuacions i acusacions, sense entrar en detall, Olona ha relacionat el que va ser el seu partit amb el moviment neonazi.

Per acabar: Fonts del partit han rebutjat donar informació sobre la seguretat de la seu, que es troba al carrer Bambú de la capital de l'Estat, i esperen les conclusions de la investigació policial que se'n derivi.

Categoria: Open Melon
Etiqueta: VOX