Open Melon
Xavier García Albiol (PP)
Foto: Xavier García Albiol (PP)
Partit Popular

Una assessora del PSC denuncia Albiol per un delicte lleu de lesions

Actualitzat: Dilluns, 27 de març de 2023. 23:25
Temps de lectura: 2 minuts
Xavier García Albiol (PP)
Foto: Xavier García Albiol (PP)

Una assessora del PSC de l'Ajuntament de Badalona ha presentat una denúncia contra el candidat del PP a l'alcaldia, Xavier García Albiol, ha avançat el diari Ara el vespre d'aquest dilluns 27 de març.

Per què és important? El polèmic exalcalde badaloní del Partit Popular té oberta una causa que el podria fer tornar als jutjats.

En detall: 

  • La denunciant és la coordinadora de l'àrea d'esports del consistori i els fets van tenir lloc el 27 de novembre del 2022.
  • En un acte de presentació dels equips del CF Sistrells i quan es disposaven a fer-se una foto conjunta, l'afectada s'estava col·locant al costat de la regidora d'Esports, la socialista Teresa González, i molt a prop de l'exalcalde.
  • Va ser llavors quan Albiol la va agafar pel braç i la va apartar violentament, dient-li "no et posaràs davant meu, tu ets coordinadora, només faltaria". Aquest episodi li va provocar hematomes al braç i li van col·locar un cabestrell a l'Hospital.
  • L'afectada va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, acompanyada precisament per la regidora d'Esports, tot assegurant ser víctima de violència masclista.

D'on venim: El jutjat d'instrucció número 4 de Badalona va acordar el sobreseïment del cas. Posteriorment i amb el recurs de l'acusació i l'adhesió del fiscal, el jutge va transformar el procediment en un delicte lleu de lesions. Sempre segons l'Ara, Albiol va recórrer i l'Audiència de Barcelona ha de resoldre si l'asseu a la banqueta dels acusats.

Què diu? L'exalcalde popular va fer referència al cas a les seves xarxes socials.

  • Va negar els fets i va acusar el PSC de fer un muntatge a partir d'acusacions falses per "no perdre l'alcaldia".  
  • També va dir que el metge que va atendre la treballadora municipal hauria d'haver enviat un "informe al jutjat" si hagués estat una agressió masclista.

Mentrestant: Un jutjat ha enviat a judici a Xavier García Albiol pel cas de les antenes de telefonia il·legals.