Open Melon
Frame de l'espot d'Ayuso per les eleccions del 28-M
Foto: Frame de l'espot d'Ayuso per les eleccions del 28-M | @IDiazAyuso | Twitter
Eleccions autonòmiques

Ayuso canta i balla en el seu espot per les eleccions a Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Frame de l'espot d'Ayuso per les eleccions del 28-M
Foto: Frame de l'espot d'Ayuso per les eleccions del 28-M | @IDiazAyuso | Twitter

Ayuso engega la campanya electoral presentant el seu espot per les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid. El vídeo no ha deixat indiferent a ningú i es pot veure a la candidata popular cantant i ballant. 

Per què és important? El pròxim diumenge 28 de maig se celebren eleccions municipals i també eleccions autonòmiques a 14 comunitats d'Espanya. La Comunitat de Madrid és una d'elles i Ayuso aspira a revalidar una victòria amplia per seguir al capdavant de la regió. 

Situació actual: Aquest dijous 11 de maig a mitjanit es dona el tret de sortida a la campanya electoral de cara a les eleccions del 28-M. A Madrid, els ciutadans han de votar els representants dels seus municipis i els de la Comunitat de Madrid. 

Què en sabem? La candidata a la presidència de la Comunitat de Madrid ha presentat l'espot que l'acompanyarà durant tota la campanya electoral. 

  • En un vídeo d'un minut de durada, podem veure a Ayuso en diferents espais de la comunitat madrilenya. Però el que ha sorprès més, és que la mateixa candidata canta la sintonia de la seva campanya i s'atreveix a fer passos de ball. 
  • L'espot comença a la plaça del Sol de la capital espanyola, on es pot veure a Ayuso amb una posició de preparació per començar una cursa. La popular es gira cap a la càmera i comença a cantar el famós "Ganas de Madrid, con ganas", que marcarà la campanya madrilenya. 
  • En el vídeo apareixen persones de diferents edats: gent jove ballant, gent gran vestida amb el típic vestit tradicional de Madrid, noies fent esports, i fins i tot alguns nens i nenes que saluden a la candidata. 
  • Al final del vídeo, el grup de joves que ballen reben a Ayuso que acaba al mig de la formació fent una postura de ball.