Política
Oriol Junqueras i Marta Rovira en un acte d'ERC.
Foto: Oriol Junqueras i Marta Rovira en un acte d'ERC.
ERC

ERC celebrarà el seu acte central amb els exiliats de la justícia a Ginebra

Temps de lectura: 2 minuts
Oriol Junqueras i Marta Rovira en un acte d'ERC.
Foto: Oriol Junqueras i Marta Rovira en un acte d'ERC.

Esquerra Republicana celebrarà el seu míting central de campanya a Ginebra (Suïssa). Per primer cop els republicans celebraran un dels seus actes electorals més importants fora de Catalunya per facilitar la presència de la secretaria general, Marta Rovira, i el diputat i candidat Rubén Wagensberg, ambdós investigats per terrorisme.

Què en sabem? Que ERC ha optat per desplaçar tots els seus principals dirigents a Ginebra, entre ells Pere Aragonès i Oriol Junqueras, per a celebrar un míting electoral en què per primer cop des de l'any 2017, la secretaria general, Marta Rovira, participarà presencialment en la campanya. També hi serà el diputat i candidat per Barcelona, Rubén Wagensberg, que va marxar de Catalunya fa uns mesos després de ser investigat per terrorisme. 

D'on venim? ERC ha optat per seguir els passos de Junts, tot i que el seu candidat, Pere Aragonès, si està a Catalunya, amb la celebració de mítings fora del país. Cal recordar que Carles Puigdemont farà tots els seus actes a Argelers sur Mer (França) per a facilitar la seva presència físicament.

Què esperar? Amb la celebració de l'acte a Suïssa, ERC pretén visibilitzar que ells també tenen encara a dirigents fora de les fronteres catalanes per no donar la cara davant la justícia pels diferents delictes que se'ls investiga.

A més a més. ERC celebrarà actes cada dia arreu del territori, a diferència de Junts que els centralitza tots al sud de França. Els republicans iniciaran campanya el 25 d'abril a Barcelona i la tancaran el 10 de maig a Tarragona.

Categoria: Política
Etiquetes: ERC Eleccions