Societat
Dani Alves en una foto d'arxiu
Foto: Dani Alves en una foto d'arxiu | Europa Press
Agressió sexual

Dani Alves seguirà en presó provisional

Actualitzat: Dilluns, 12 de juny de 2023. 12:13
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una foto d'arxiu
Foto: Dani Alves en una foto d'arxiu | Europa Press

L'Audiència de Barcelona ha confirmat la presó provisional per a l'exjugador del Barça Dani Alves. 

Per què és important? Alves està en presó provisional des del passat 20 de gener per presumptament agredir sexualment a una noia el 30 de desembre de 2022 a la discoteca Sutton de Barcelona. 

Situació actual: L'Audiència de Barcelona ha decidit en contra del brasiler i no sortirà de la presó mentre espera el seu judici. El futbolista acusat de violació, i la seva defensa, no han convençut el tribunal i continuarà en presó provisional per risc de fuga. 

Què diu l'advocat de Dani Alves? Cristóbal Martell ha reiterat que no hi ha risc de fuga, ja que justament fa poques setmanes ha empadronat els seus dos fills adolescents a Catalunya per matricular-los a l'escola el curs que ve, ja que volen estudiar en universitats espanyoles.

  • La defensa del futbolista també ha detallat que les càmeres de seguretat de la discoteca, que graven el reservat i altres zones comunes, no mostren cap coacció a la noia, sinó que va entrar voluntàriament al lavabo.

D'altra banda: La fiscalia i l'acusació particular consideren que l'element dels seus fills no és prou garantia que Alves romandrà a l'estat espanyol mentre no hi hagi sentència.

  • A més, la mateixa Audiència ja va dir que el que es jutjava era el que havia passat dins del lavabo, on no hi ha càmeres, i que les imatges que Martell ha al·legat s'han de debatre al judici i no durant la instrucció.

D'on venim? La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 15 de Barcelona va decidir mantenir Dani Alves a la presó, i les seves al·legacions han portat el cas davant l'Audiència de Barcelona.

Canvis de versió: Les contradictòries versions de l'exfutbolista culer li han restat credibilitat cada cop que n'ha donat una de nova. En la quarta i darrera versió, Alves va dir que la noia havia acceptat voluntàriament mantenir relacions sexuals amb penetració amb ell en el lavabo del reservat del Sutton.

Seguirà ampliació...