La Jungla
Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Dani Alves, "demacrat" a la presó: "Està més prim i se'l veu trist"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dani Alves té problemes amb els seus companys a la presó de Brians 2, ha perdut pes i passa les hores davant de la televisió. Així ho ha explicat aquest cap de setmana un altre pres del mateix centre penitenciari en declaracions al programa Fiesta de Telecinco

Què en sabem? Segons el relat d'aquest altre reclús, hi ha presos que no tenen pietat amb Alves. Xocs que es donen en espais comuns com el menjador, i que són habituals amb acusats d'agressió sexual com és el cas del brasiler

Què diu?

  • "Hi ha gent maleducada que al menjador, quan tothom està dinant, dona cops al vidre: Tu, maricón! Violador!".
  • "Ell no surt. Només va al poliesportiu quan juga contra un altre mòdul".
  • "Si no, es queda al mòdul o es posa a la sala de dia a veure la tele".
  • "Està més prim, més demacrat. Se'l veu trist algunes estones".

A més, el company d'Alves a Can Brians assegura que hi ha funcionaris que li donen alguns privilegis, tot i que en comptades ocasions. "Menja la mateixa merda que ens donen a nosaltres, tal qual", apunta.

Un altre apunt: En relació a la versió d'Alves sobre els fets, el seu company assegura que el futbolista defensa la seva innocència també entre reixes. "Diu que tot ha estat consentit en una nit de festa", explica de la presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton.

D'on venim? Alves és a la presó de Brians 2 des del 20 de gener, quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte de violació a una noia de 23 anys la matinada del 30 de desembre. 

Per acabar: Mentre ell continua empresonat, fora la seva ex s'ha mudat a Barcelona per donar-li suport. Dinora Santana ha arribat a la capital catalana amb els dos fills que té en comú amb el futbolista, i assegura que és "100% innocent".