Societat
Vista de la Cala Forn, a L'Ametlla de Mar, Tarragona
Foto: Vista de la Cala Forn, a L'Ametlla de Mar, Tarragona | Flickr / Jorge Franganillo
Escapada

L’acollidora platja de la Costa Daurada perfecta per passar un dia en família

Temps de lectura: 2 minuts
Vista de la Cala Forn, a L'Ametlla de Mar, Tarragona
Foto: Vista de la Cala Forn, a L'Ametlla de Mar, Tarragona | Flickr / Jorge Franganillo

La Costa Daurada també té platges paradisíaques amb res a envejar a altres d'arreu del territori. Avui parlem d'una ben acollidora que és perfecta per passar un dia en família.

A fons: Es tracta de la bonica Cala Forn, ubicada a l'Ametlla de Mar, municipi de la comarca del Baix Ebre, Tarragona. Una aposta segura per esprémer les possibilitats de l'estiu i una de les millors cales de la zona.

Com és i què fer a la Cala Forn?

Quan diem que és acollidora, ho és perquè està envoltada de vegetació i no és gaire gran, ja que fa uns 100 metres. Presenta unes aigües tranquil·les i una sorra fina que permeten desconnectar de la millor manera i aprofitar un bon dia de platja.

  • Hi ha una guingueta on menjar i compta amb servei de socorrisme durant l'estiu, així com lloguer de seients i articles d'aigua per passar-ho d'allò més bé, com patins d'aigua i caiacs.
  • No et deixis les ulleres d'snorkel i un tub per respirar, per tal de gaudir de les boniques vistes subaquàtiques de la zona.
  • Els tripulants dels vaixells que passen per la zona no poden resistir-se als seus encants i en aquest indret és habitual veure vaixells fondejant.

Com arribar a aquesta cala de L'Ametlla de Mar?

El seu accés no té pèrdua. Es troba a la urbanització Tres Cales, a uns 6 quilòmetres al nord del municipi de l'Ametlla de Mar, i s'hi arriba per la carretera nacional 340, agafant la sortida amb el nom de la mateixa urbanització. Després, el camí està ben indicat, cal seguir les indicacions cap a la Cala Forn, direcció cap al mar i travessant una via de tren.

  • Té un aparcament per arribar-hi en cotxe i, per baixar a la sorra, cal baixar per unes escales. Et deixem la ubicació a continuació.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat
Etiqueta: Escapada