Societat
Els influencers 'Petazetaz' en una fotografia a les xarxes socials
Foto: Els influencers 'Petazetaz' en una fotografia a les xarxes socials | Instagram
Agressió sexual

Cinc denúncies més contra 'Los Petazetaz', els influencers acusats de violació

Temps de lectura: 2 minuts
Els influencers 'Petazetaz' en una fotografia a les xarxes socials
Foto: Els influencers 'Petazetaz' en una fotografia a les xarxes socials | Instagram

Fins a cinc joves més han denunciat als jutjats els influencers 'Los Petazetaz' per agressió sexual. Aquestes se sumen a les quatre que es van fer públiques la setmana passada i que van obrir un procediment penal contra els joves.

Per què és important? La policia sospita que el número de víctimes podria augmentar fins a 50.

Què en sabem? Entre els nous denunciants es troba un menor a qui van gravar mentre agredien i diverses noies que van assistir a festes a casa dels influencers.

  • Diverses d'aquestes noves denúncies, entre les quals la d'una menor, han estat formulades pel despatx Paredes Associados.
  • A més, altres joves s'han posat en contacte amb els advocats i han expressat el seu interès a sumar-se a les denúncies.
  • De fet, l'advocada de les víctimes sol·licitarà a la jutgessa que tornin a comparèixer amb la finalitat que els investigats ingressin a la presó preventiva davant l'aparició de nous fets delictius.
  • A més, vol que se sotmeti els seus clients a una exploració psicològica per determinar les seqüeles sofertes pel que havia passat quan eren menors d'edat.

En detall: Els nous fets s'haurien perpetrat entre els anys 2021 i 2023 a un domicili del barri de Villa de Vallecas. En un dels casos es denuncia una presumpta violació a una menor quan aquesta estava sota els efectes d'algun tipus de droga que li van subministrar.

  • En un altre, es tractaria de suposats abusos sexuals a una altra noia drogada i en una tercera denúncia s'exposen vexacions i altres delictes contra un menor.

D'on venim? El 27 de febrer, els dos coneguts youtubers van ser detinguts després de les denúncies per agressions sexuals a almenys quatre menors d'edat. Més tard van quedar en llibertat.

  • Els agressors subministraven drogues a les menors per anul·lar la seva voluntat i aprofitar per agredir-les sexualment.
  • A més, els tiktokers gravaven els actes amb els seus dispositius mòbils i amb diverses càmeres de seguretat. Tot i això, els agents policials no tenen cap constància que hagin compartit les imatges amb terceres persones.