En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

El Barça goleja l'Athletic de Bilbao al Camp Nou

El Barça goleja l'Athletic de Bilbao al Camp Nou

El Barça s'enfronta a l'Athletic de Bilbao al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 11 de Lliga. Els culers necessiten sumar de tres en tres per no allunyar-se del Reial Madrid, primer classificat.

ERC i En Comú Podem han presentat els seus candidats a les eleccions municipals de 2023 per a Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac. Els republicans veuen en Gabriel Rufián l'aposta per aconseguir l'alcaldia que sosté el PSC des del 1991.

Abans, el PP de Lleida ha celebrat un congrés provincial amb l'assistència i intervenció d'Alberto Núñez Feijóo. El president del partit ha acusat Sánchez de disparar el deute dels pressupostos per acontentar ERC.

23:40

La crònica del Barça-Athletic. Els de Xavi tornen a brillar

Dembélé fa volar a un Barça que recupera el somriure (4-0)

22:50

Acaba el partit amb 4-0 a favor del Barça. Un últim gol de Ferran Torres, juntament amb els de Dembélé, Lewandowski i Sergi Roberto, segella una gran actuació dels culers, que es van recuperant de les ensopegades contra l'Inter a la Champions i el Reial Madrid a la Lliga.

21:30

Lesió de Gavi. El migcampista ha intentat continuar però de seguida s'ha tornat a llançar al terra amb evidents gestos de dolor. És substituït entre llàgrimes per Kessié (min.32)

21:24

Lewandoski marca el tercer. El davanter ha posat el 3-0 al marcador després d'una altra gran asistència de Dembélé, que ja en duu dos, a més d'un gol. (min.22)

21:17

Gol de Sergi Roberto. El de Reus ha marcat el 2-0 després d'una gran jugada de Dembélé. (min. 18).

21:16

Gol de Dembélé: El VAR confirma el gol de Démbéle, que ha avançat els blaugrana de cap després d'una centrada de Lewandowski (1-0) (min. 12).

 | Enric Fontcuberta/EFE

Enric Fontcuberta/EFE

21:03

Possible gol de Dembélé: El VAR revisa el gol del davanter, que ha marcat de cap i que significaria l'1-0.

21:03

Comença el partit al Camp Nou: El Barça s'enfronta a l'Athletic Club.

20:16

L'11 de l'Athletic Club: Unai Simón, Yuri, Iñigo Martínez, Yeray, De Marcos, Vesga, Ander Herrera, Berenguer, Zarraga, Nico Williams, Iñaki Williams.

19:40

El Barça ha anunciat l'alineació per al partit de Lliga de les 21 davant l'Atlhetic Club: Ter Stegen, Sergi Roberto, Èric Garcia, Jules Kounde, Alejandro Balde, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri, Gavi, Dembélé i Lewandowski.

19:14

Crema una benzinera abandonada a la Rambla de Prim de Barcelona. L'incendi ha deixat dos ferits en estat lleu i ha generat una espessa columna de fum negra. Els Bombers de Barcelona hi treballen amb diverses dotacions.

18:39

Els Mossos busquen un conductor que ha atropellat un agent al Vendrell i s'ha fugat. L'atropellament ha tingut lloc sobre les 16.00 hores al carrer Transversal de la capital del Baix Penedès quan una patrulla ha intentat aturar el vehicle. Aleshores el conductor ha accelerat i ha acabat topant amb un dels mossos

17:56

Cs diu que les "concessions" de Sánchez amb ERC i Bildu "no han fet més que començar". El vicesecretari general Edmundo Bal ha criticat aquest diumenge que el govern espanyol ja tingui "pràcticament" pactats els pressupostos generals de l'Estat amb aquestes dues formacions.

17:35

La Universitat de Vic acull un greu cas d’assetjament escolar. La víctima denuncia que segueix sense tenir garantida la seva seguretat: "Comparteixo classe amb un dels que em va agredir físicament l’any passat i que em va fer perdre la consciència”.

La UVic no garanteix la seguretat d’una víctima de bullying: “Ho tornaran a fer”

16:48

El preu de la llum puja un 50,7% i torna a superar els 100 euros/MWh aquest dilluns, quan ha marcat l'import més baix de l'any. La compensació pel topall del gas continuarà sense aplicar-se per sisè dia consecutiu.

17:35

La Universitat de Vic acull un greu cas d’assetjament escolar. La víctima denuncia que segueix sense tenir garantida la seva seguretat: "Comparteixo classe amb un dels que em va agredir físicament l’any passat i que em va fer perdre la consciència”.

La UVic no garanteix la seguretat d’una víctima de bullying: “Ho tornaran a fer”

16:17

Un suposat atemptat gihadista al Níger deixa onze morts, segons fonts locals recollides per AFP. L'atac ha afectat els ocupants (tots civils) de tres camions i una moto a l'oest del país africà.

15:52

Xavier Palau, escollit per seguir liderant el PP de Lleida amb el suport de més del 99% dels afiliats. L'actual portaveu del partit a la Paeria ha rebut 109 vots favorables, un únic vot en blanc i cap en contra, al congrés provincial en què ha participat Alberto Núñez Feijóo.

PP

15:38

Turull (Junts) acusa els nous consellers de "dedicar-se més a fer retrets a Junts que a la seva funció". "És trist i lamentable", ha dit el secretari general del partit, tot criticant també que ERC no esmeni a la totalitat els Pressupostos estatals.

15:12

Un accident casteller a Barcelona ha deixat set ferits, entre ells dos menors. El SEM els ha traslladat a l'Hospital Sant Pau; tots es troben en estat lleu.

14:41

La líder d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha interpel·lat ERC: "Ningú entendria que només per interessos partidistes o electoralistes fos capaç de privar-nos d'aquests recursos"

13:50

La líder d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha reclamat a ERC que "demostrin que el que volen fer a Catalunya sigui el mateix que exigeixen a Madrid".

13:38

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha pronunciat un discurs durant la presentació de la candidatura de Rufián a Santa Coloma de Gramenet.

  • "Som aquells que fan les coses difícils, que entomem els reptes que tenim al davant"
13:37

Gabriel Rufián ha presentat el seu partit com un projecte "demòcrata i útil" per governar Santa Coloma de Gramenet 

13:04

El president popular, Alberto Núñez Feijóo, ja ha acabat el seu discurs al Teatre de l'Escorxador, amb què ha erigit el seu partit com a "part de la solució" a la inestabilitat política a Catalunya provocada per l'independentisme i ha reptat Pedro Sánchez a presentar uns nous pressupostos.

Feijóo acusa Sánchez de disparar el deute dels comptes per acontentar ERC

12:59

Alberto Núñez Feijóo ha aprofitat el seu discurs per reivindicar el castellà a Catalunya. Ha dit que "es pot estimar Espanya en català" i que "es pot estimar Catalunya en espanyol".

12:54

El president del PP, Alberto Nuñez Feijóo, ha carregat contra els comptes que ha elaborat el PSOE i Unidas Podemos: "Els pressupostos han sigut desautoritzats per tots els organismes espanyols i internacionals".

12:54

El president del PP, Alberto Nuñez Feijóo, ha carregat contra els comptes que ha elaborat el PSOE i Unidas Podemos: "Els pressupostos han sigut desautoritzats per tots els organismes espanyols i internacionals".

12:38

El president del PP, Alberto Nuñez Feijóo, ha assegurat que el president espanyol, Pedro Sánchez, ha disparat la despesa i el deute per acontentar els socis independentistes.

12:34

Alberto Núñez Feijóo ja intervé al congrés provincial del PP a Lleida. "Estem aquí per intentar formar part de la solució", ha dit davant dels assistents al Teatre de l'Escorxador.

12:21

El líder del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha fet un repàs de totes les promeses incomplertes dels líders del Procés: "Molts independentistes ja s'han adonat que els han pres el pèl"

12:19

El líder del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha assegurat que el primer secretatri del PSC, Salvador Illa, "apuntala el separatisme".

  • "Pactar amb ERC mai ha donat cap seguretat".
11:48

L'exprimer ministre de Finances, Rishi Sunak anuncia oficialment la seva candidatura a primer ministre del Regne Unit.

11:20

El preu mitjana de la llum per als clients de tarifa regulada vinculats al mercat a l'engròs caurà aquest diumenge un 30,56% respecte a aquest dissabte, fins als 72,84 euros per megawatt hora (MWh), el nivell més baix des del 7 d'agost de 2021, quan es situo en 65 euros.

10:50

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha reclamat a Junts que abandoni la "frivolitat" i que "torni al sentit de la responsabilitat".

10:50

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha reclamat a Junts que abandoni la "frivolitat" i que "torni al sentit de la responsabilitat".

10:30

ERC ha registrat quatre sol·licituds perquè el Sindicat de Llogateres i diversos experts compareguin al Parlament per parlar de la llei de lloguers

10:00

La vicepresidenta tercera i ministra per a la Transició Energètica, Teresa Ribera, ha descartat la construcció d'un gasoducte entre Barcelona i Livrono un cop s'ha arribat a un acord per al BarMar, el gasoducte entre la capital catalana i Marsella que ha de substituir el Midcat. 

09:36

Les despeses dels expresidents: l'oficina de Montilla va tenir l'any passat un total de 30.946 euros de despeses, amb la inversió en una nova web com a import principal (9.280,70 euros). Mas va acumular 29.000,82 euros de despeses, 7.260 euros dels quals van ser per pagar els seus 'vídeopodcasts'

08:45

Arrenca la Cursa de Bombers a la capital catalana. El tret de sortida ha estat al parc de la Ciutadella.

08:18

A la cursa hi participen més de 12.000 persones juntament amb 300 bomberes i bombers.

07:57

Ja han començat els talls als carrers per la Cursa de Bombers a la ciutat de Barcelona. Està previst que les afectacions finalitzin cap a les 15:00. Hi ha alteracions a diferents línies de bus.