Aquest divendres es disputa la primera jornada de vuitens del mundial de Qatar. Croàcia juga a les 16h contra el Brasil i a les 20h Països Baixos contra l'Argentina de Messi.

ERC ha presentat esmenes per modificar el delicte de malversació i el delicte de desordes públics. Esquerra diu que l'objectiu d'aquestes esmenes presentades per la malversació és retornar al model previ a la reforma del PP del 2015, amb Mariano Rajoy, i que set anys després afecta els condemnats per organitzar l'1-O.

Es classifica Argentina! Messi continua somiaaant amb la copa

Finalitza la pròrroga! Caixa o faixa, tot es decidirà als penals

En marxa la primera part de la pròrroga del Països Baixos - Argentina.

22:06

Gooool dels Països Baixos! Empat al marcador en una última jugada. (2 -2)

21:46

Goooool dels Països Baixos! Marca Weghorst de cap i deixa el marcador més ajustat amb 1 - 2.

21:35

Goooool de l'Argentina! Marca Leo Messi des del punt de penal. (0 - 2)

21:33

Penal a favor d'Argentina després d'una acció de Dumfries a Acuña.

21:10

Arrenca la segona part del partit entre Països Baixos i Argentina. 0 - 1 al marcador amb un, de moment ataca l'Argentina.

20:50

Països Baixos i Argentina marxen al descans amb victòria per l'Argentina (0 -1), gràcies al gol de Molina.

20:37

Gooool de l'Argetinaa! Goool de Nahuel Molina! La selecció argentina ja és una mica més a prop de les semifinals.

20:00

Comença els Països Baixos vs Argentina. Un partit de quarts amb molta tensió i nervis, la selecció de Cruyff i la de Maradona. Qui guanyi es classificarà a semifinals.

19:46

Leo Messi encara un partit clau contra els Països Baixos per passar a semifinals.

• D'on venim? A vuitens, Argentina va patir contra Austràlia i els Països Baixos van golejar als Estats Units
19:10

Les alineacions dels Països Baixos - Argentina:

• Països Baixos: Noppert, Timber, Van Dijk, Aké, Dumfries, De Roon, Frenkie De Jong, Blind; Gakpo, Bergwijn i Memphis.
  • Argentina: 'Dibu' Martínez, Nahuel, Romero, Otamendi, Lisandro, Acuña, De Paul, Enzo, Mac Allister, Messi i Julián Álvarez.
19:02

A les 20h Argentina juga els quarts de final contra els Països Baixos per tractar de classificar-se a les semifinals, on Croàcia espera després d'eliminar el Brasil.

18:43

El Brasil cau fatídicament davant d'una Croàcia que ha portat el partit fins a uns agònics penals.

18:42

El Croàcia-Brasil es decideix a la tanda de penals. Màxima tensió en la primera jornada de quarts de final!

18:17

Golàs de Neymar! El Brasil s'avança en el marcador 1-0 durant la pròrroga davant d'una Croàcia que tractava de forçar els penals.

| Europa Press

Europa Press

17:36

La Comunitat Energètica Local de Caldes de Montbui ha quedat finalista del premi europeu d'acció transformadora 2022.

17:03

En marxa la segona part del Croàcia i Brasil. Empat a gols i partit molt poc entretingut en joc i ocasions.

16:51

Croàcia i Brasil marxen empatats al descans. Els brasilers han tingut ocasions per marcar, però no han aconseguit posar-se per davant al marcador.

16:19

El Croàcia vs Brasil ja ha donat el tret de sortida. Els de Neymar volen vèncer als de Modric per imposar-se com la selecció més en forma del mundial.

16:12

Ferrocarrils ha posat en marxa aquest divendres l’increment de freqüències a la línia Barcelona-Vallès. En hora punta, de les 7:30 a les 9:30, cada cinc minuts circularan trens per les estacions de Terrassa i Sabadell, el que es tradueix en un cada 2,5 minuts a Sant Cugat.

15:44

Detenen un home per robar prop de 8.000 quilos de garrofes al Perelló. La Guàrdia Civil intensifica els controls de vigilància durant la campanya de recollida de la garrofa. L'individu posava a la venda el fruit sostret a través d'un document REGEPA (Registre General de la Producció Agrícola) que estava a nom de la seva dona.

15:08

Vox inicia converses amb la resta de formacions per presentar una nova moció de censura contra el president espanyol, Pedro Sánchez. Vox vol que les converses amb PP i Cs permetin "proposar un candidat neutral, amb experiència de govern, que no militi a cap partit polític i que es comprometi a convocar eleccions immediates".

14:18

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha atès als mitjans de comunicació des de la capital ucraïnesa, des d'on ha volgut enviar també un missatge polític:

• "Barcelona no s'oblidarà de Kíiv ni del poble d'Ucraïna i seguirem al seu costat fins que acabi aquesta invasió il·legítima".

| ACN

ACN

13:54

Ferrocarrils. A partir d'aquest divendres, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) augmentarà les freqüències de la línia Barcelona-Vallès i permetrà unir la capital catalana amb Sabadell i Terrassa cada 5 minuts i amb Sant Cugat del Vallès cada 2,5 minuts en hora punta.

13:42

Successos. Un home ha mort aquest dijous després de caure per un celobert al districte de l'Eixample de Barcelona. Els fets van succeir aquest dijous a la nit.

13:09

Infraestructures. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha xifrat en aproximadament 2.500 milions d'euros la inversió necessària per construir la canonada submarina que ha de transportar hidrogen verd entre Barcelona i Marsella, batejada com a H2Med.

12:16

Cimera. Pedro Sánchez, Emmanuel Macron, Antonio Costa i Ursula von der Leyen compareixen junts per parlar sobre els avenços del nou corredor H2MED que unirà la península Ibèrica amb Europa a través de Barcelona i Marsella.

11:36

Modificació Codi Penal. El PP i Vox recorreran al Tribunal Constitucional la reforma del Codi Penal sobre la sedició, la malversació i la designació dels magistrats del TC.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat que també ho denunciaran davant la Unió Europea: "El govern intensifica a contrarellotge els seus atacs a les institucions i el nostre estat de dret"

11:05

Cimera. La primera ministra italiana, Giorgia Meloni, no assistirà finalment a la cimera euromediterrània EUMED 9 d'aquest divendres a Alacant per una grip i hi acudirà en nom seu, el ministre d'Exteriors, Antonio Tajani. Hauria estat la primera reunió entre Sánchez i Meloni.

10:08

Tribunals. La fiscalia demana 19 anys de presó per un home que va assassinar una dona i va enterrar el seu cos en un descampat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

L'home va concertar una trobada amb la víctima al seu domicili per al 13 de març del 2019. Un cop allà, va apunyalar la dona per l'esquena amb una o diverses armes blanques, provocant-li la mort.

08:33

Vaga. Vueling ha cancel·lat 27 vols aquest divendres a l'aeroport de Barcelona per la nova jornada de vaga de tripulants de cabina. Segons ha informat la companyia en un comunicat, operarà 126 dels 153 trajectes programats amb origen o destí a la capital catalana, el 82% dels previstos.

08:09

Trànsit. Un accident obliga a tallar un carril a l'AP-7 al Papiol, sentit Tarragona. Hi ha fins a 3 quilòmetres de cues.

07:37

Ucraïna. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, visitarà aquest divendres la Kíiv, la capital d'Ucraïna. Colau ha estat convidada per l'alcalde de Kíiv, Vitaliy Klitschko, que en les dues ocasions que ha visitat la capital catalana en els últims mesos.