En directe
Votació a l'hemicicle del Parlament
Foto: Votació a l'hemicicle del Parlament | Europa Press

El Govern segueix buscant l'acord amb el PSC

Votació a l'hemicicle del Parlament
Foto: Votació a l'hemicicle del Parlament | Europa Press

Les negociacions entre el Govern de Pere Aragonès i el PSC pels pressupostos de la Generalitat pel 2023 continuen obertes. 

Aquest dimecres els dos partits es tornen a reunir per intentar tancar un acord i avançar en el pacte. Tot i que els socialistes no són gaire optimistes, reconeixen que les converses avancen. 

22:06

Comença la segona part del partit. InterCity 0 - 1 Barça

  • El més destacat: Araujo. A falta de Lewandowski, el central ha obert el marcador i ha estat el líder a la defensa. 
21:50

Copa del Rei. Finalitza la primera part del Barça - Intercity. Els blaugranes guanyen 0 a 1 gràcies a un gol d'Araujo en el minut tres de la primera part.

21:07

Gooool del Barça. Marca Araujo en el minut 3 de la primera part. Servei de córner al primer pal de Pablo Torre i Araujo remata amb el cap (INT 0 - 1 Barça) 

21:00

🔴 Copa del Rei. Comença el partit de Copa del Rei entre el Barça i l'Intercity. 

20:19

El líder republicà Kevin McCarthy ha tornat a fracassar en el seu intent de ser el nou president de la Cambra de Representants dels Estats Units en una quarta votació.

  • Fins que no s'esculli un nou president, la Cambra seguirà bloquejada i els congressistes no podran jurar els seus nous càrrecs.
19:56

Detenen a l'Alt Urgell dues persones amb 200 grams d'haixix després de detectar el seu vehicle a 185 km/h a Cervera. Els Mossos les van aturar a Ribera d'Urgellet i van notar olor de marihuana que sortia del cotxe. A més, a l'home també se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. 

18:51

Cas Lewandowski. Els membres del TAD han decidit com queda el 'cas Lewandowski'. Amb aquest resultat, el futbolista del Barça no podrà disputar el partit contra l'Atlètic de Madrid d'aquest diumenge, ja que el Tribunal d'arbitratge ratifica la seva sanció. El Barça podria tornar al Tribunal Contenciós i demanar la cautelar a la sanció que ha confirmat el TAD, però la presència del davanter contra l'Atlético sembla gairebé impossible.

18:20

TMB recomana desplaçar-se amb metro dijous per les cavalcades dels Reis d'Orient. A causa dels diferents espectacles, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la majoria de línies d'autobusos, limitades o desviades entre les 16:00 i les 21:30.

17:53

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut a l’Eixample 1.816 productes falsificats i d’altres que no complien la normativa relacionats amb el manga, l’anime i altres sèries i pel·lícules. La Guàrdia Urbana investiga quatre persones per delictes contra la propietat industrial i intel·lectual. Entre els productes intervinguts destaquen més de 600 peluixos i més de 700 figures de personatges de pel·lícules. També es van intervenir samarretes, clauers, tasses i jocs de cartes.

16:49

Desarticulat un grup amb epicentre a Manlleu que va estafar per smishing 145.000 euros a 170 clients d'un banc. El frau començava amb un SMS en què els detinguts suplantaven els serveis de seguretat de l'entitat per robar les dades. Els estafadors enviaven missatges SMS en què suplantaven els serveis de seguretat d'un banc i feien creure als clients que hi havia una incidència que s'havia de resoldre de forma urgent.

16:19

Més de 120 cardenals, prop de 400 bisbes i gairebé 4.000 sacerdots celebraran amb el Papa el funeral del Papa emèrit demà dijous 5 de gener a la plaça de Sant Pere. S'espera una afluència de més de 60.000 pelegrins. En l'altar, a més del Papa Francesc hi haurà el cardenal degà, Giovanni Battista Re.

15:48

L'Associació Internacional del Transport Aeri (IATA) ha rebutjat aplicar controls de covid-19 als passatgers procedents de la Xina, tal com farà Espanya a partir del pròxim 8 de gener. Les aerolínies internacionals asseguren que amb la variant òmicron es va demostrar que les mesures eren "ineficaces" i consideren "molt decebedor" que es tornin a impulsar restriccions.

15:48

L'Associació Internacional del Transport Aeri (IATA) ha rebutjat aplicar controls de covid-19 als passatgers procedents de la Xina, tal com farà Espanya a partir del pròxim 8 de gener. Les aerolínies internacionals asseguren que amb la variant òmicron es va demostrar que les mesures eren "ineficaces" i consideren "molt decebedor" que es tornin a impulsar restriccions.

11:53

Rodalies. Afectacions a l'R3 de més de 30 minuts a causa d'una incidència a les instal·lacions d'Adif entre Manlleu i Puigcerdà. 

11:30

TMB recomana utilitzar el metro per assistir a la cavalcada dels Reis Mags de Barcelona.

  • Entre les 16:00 i 21:30 es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades.

 | ACN

11:00

Terratrèmol. Sisme de magnitud 2,4 amb epicentre a la Val d’Aran. El terratrèmol ha tingut lloc cap a les 9 del matí d’aquest dimecres i no ha provocat danys. La seva profunditat ha estat de cinc quilòmetres.

09:25

Sindicats. L'històric líder sindicalista d'UGT Nicolás Redondo ha mort als 95 anys a Madrid. Redondo va néixer a Barakaldo, al País Basc, el 1927 i mentre exercia de treballador metal·lúrgic es va afiliar a la UGT i al PSOE el 1945.

Va ser secretari general del sindicat des del 18 d'abril del 1976 fins al 1994, tot i que el 1971 ja era secretari polític de l'organització. També va ser diputat socialista per Biscaia el 1977, 1979, 1982, 1986, fins que el 1987 va renunciar al seu escó.

06:49

Temps. Matí amb sol i nuvolositats arreu del territori. Cap a la tarda el sol agafarà protagonisme. S'espera que a finals de setmana les temperatures baixin.

Categoria: En directe