La Jungla
Elena i Emi Huelva, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Elena i Emi Huelva, en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Influencers

L'emotiva carta de la germana d'Elena Huelva una setmana després de la seva mort

Barcelona.
Elena i Emi Huelva, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Elena i Emi Huelva, en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Emi Huelva ha publicat aquest dimarts una carta oberta dirigida a la seva germana, la influencer sevillana Elena Huelva, que va morir el passat 3 de gener, fa tot just una setmana, per causa del sarcoma d'Ewing que patia des de fa quatre anys.

En detall: A través d'Instagram, l'eina que va fer servir la seva germana per conscienciar sobre el càncer, i que tan coneguda l'havia fet, Emi Huelva ha llançat un missatge punyent en record de l'Elena. "Fa una setmana que et vaig agafar de la mà per última vegada, que no et puc tocar, però sí que puc sentir la teva ànima i la teva força amb mi, és una cosa màgica", escriu abans de recordar "què injust i cruel" que és que s'hagi mort: "No volies anar-te'n".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emi Huelva (@emihupa)

Què diu Emi Huelva?

  • "M'omple d'orgull veure tot el que has aconseguit, però m'omple de tristesa no poder compartir-ho amb tu".
  • "Aquesta malaltia és un horror, però tu has sabut viure, esprémer cada segon al màxim, fins i tot quan tenies dies molt dolents i notícies horribles".
  • "No sé com treies les forces, però ho feies. Ets i sempre seràs el millor exemple de com enfrontar-se a cada adversitat".
  • "M'has donat una vida plena de records meravellosos, perquè com tu sempre dius això és la vida, els records amb les persones que estimes, i en tinc milions amb tu".
  • "Avui només puc plorar i riure en veure els nostres vídeos i fotos. Somriure per tot el que hem viscut juntes i plorar per tot el que ens va quedar per fer, que era molt".
  • "Viuré la meva vida per les dues, t'ho vaig prometre. Som una, sempre. Et sento. Gràcies per ser el millor regal que m'ha donat la vida".

A més, al final de la seva carta Emi Huelva ha demanat invertir en investigació perquè altres germanes com elles "no hagin de separar-se per una malaltia" com aquesta.

Reaccions. En qüestió d'hores, la carta d'Emi a Elena Huelva s'ha viralitzat a les xarxes socials. Personalitats televisives com Paula Echevarría, Nagore Robles, Eva González o Violeta Mangriñán li han fet arribar missatges d'afecte. També altres famosos com l'actriu Beatriz Luengo, la cantant Vanesa Martín o el locutor català Tony Aguilar s'han sumat a les bones paraules dirigides a la germana de la instagramer.

Per acabar: Elena Huelva va morir el 3 de gener després de passar l'últim Nadal amb la família. Aquestes Festes, els pares i la germana li han fet un últim regal que des d'ara els acompanya sempre a ells: una estrella amb el nom de la influencer, que brilla al cel. En concret, molt a prop de l'Ossa Major.

Categoria: La Jungla