La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Rocío Flores combat l'onada de fred amb una foto sense roba a la banyera

Barcelona.
Foto: | Instagram

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco puja la temperatura a les xarxes socials amb la seva última fotografia.

Què sabem? Rocío Flores, la que va ser col·laboradora de televisió de la cadena Telecinco, ha escalfat l'ambient amb l'última imatge que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una fotografia on apareix sense roba dins d'una banyera. Una imatge que no ha passat desapercebuda pels seus seguidors i acumula més de 1.500 comentaris. 

La fotografia: Durant la nit del diumenge 22 de gener Rocío Flores ha deixat a molts amb la boca oberta amb la imatge que ha compartit a les seves xarxes. Una imatge on la que va ser concursant de Supervivientes apareix molla dins d'una banyera i amb la cara, especialment els ulls, perfectament maquillada. "Les ales són pels bojos que se la juguen en cada salt", escriu l'ex de Telecinco juntament amb la captura. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rocio Flores (@rotrece)

Les reaccions: Els comentaris no s'han fet esperar i moltíssimes han estat les persones que han dedicat a la filla de Rocío Carrasco tota mena de missatges. Alguns els destaquem a continuació:

  • "No saps què fer per guanyar diners, posa't a treballar".
  • "No saps què fer per cridar l'atenció".
  • "Només serveixes per parlar de les misèries de la teva família".
  • "A base d'operacions estètiques qualsevol té el teu cos".
  • "La cara que tens no la dissimulen ni els filtres".

Per acabar: Uns comentaris als quals Rocío Flores ha optat per fer oïdes sordes i no contestar. Aquesta, però, no és la primera vegada que la jove comparteix una fotografia seva sense roba. Fa poques setmanes, per començar l'any, va tornar-ho a fer. Per a l'ocasió l'ex de Telecinco es va retratar de cintura en amunt, lluint una bandera d'Espanya en un dels seus canells i tapant-se els pits amb les mans. Una fotografia pujada de to amb la que la jove va aprofitar per desitjar un bon any als seus seguidors. Entre altres va escriure: "365 oportunitats noves de viure, de creure en tots els sentits i de ser feliç. Que tingueu molta salut i que compliu els vostres propòsits".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Xarxes