La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Els fans de Shakira increpen a Joan, el pare de Gerard Piqué

Barcelona.
Foto: | Europa Press

El futbolista i la cantant mantenen una relació molt dolenta, arran de la seva sonada separació després de molts anys junts.

Què sabem? Els fans de la cantant colombiana Shakira estan de rigorosa actualitat. El motiu no es cap altre que l'última i comentada escena que han protagonitzat. I és que s'han trobat amb el pare de Gerard Piqué, que es diu Joan, i no han dubtat a dir-li de tot. Detallem tot el que ha passat, a continuació.

Què ha passat? Diumenge 22 de gener a la nit, el pare de Gerard Piqué va agafar el seu cotxe i va anar fins a la Zona Franca de Barcelona a veure un dels partits de futbol que es disputaven en el marc de la Kings League, organitzada pel seu fill i el youtuber Ibai Llanos. El pare de Piqué, però, es va endur una sorpresa, i no precisament agradable. Quan va arribar a la Zona Franca hi havia un grup de seguidors de Shakira que el van increpar cantant la lletra de l'última cançó de la colombiana. Els seguidors de la cantant, al pare de Piqué, li van cantar la famosa frase: "té nom de persona bona però clarament no és com sona". També, fent referència a la cançó, li van retreure que conduís un cotxe d'alta gamma i no un Twingo, i que en el seu canell portés un rellotge de la marca Rolex.

A més a més: A la sortida del partit, els seguidors de Shakira continuaven allà. De manera que el pare de Piqué va haver de tornar a fer front a alguns comentaris. En aquesta ocasió els fans de la cantant es van limitar a repetir en veu alta i moltes vegades seguides el nom de "Shakira". Joan Piqué va fer com si la cosa no anés amb ell i va optar per no dir res.

Per acabar: Pocs dies després d'estrenar-se l'última cançó de Shakira, el pare de Gerard Piqué, en el seu estat de Whatsapp es va posar la següent frase: "Bailando con lobas". També es va canviar la fotografia de Whatsapp i es va posar la portada de la pel·lícula  Bailando con lobos, de Kevin Costner de l'any 1990. Així ho va explicar Laura Fa en el programa Planta Baixa, ja que la periodista té el contacte de Whatsapp del pare de Gerard Piqué.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué