La Jungla
Carolina Ferre, a 'El Circ'
Foto: Carolina Ferre, a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Carolina Ferre recorda la seva etapa a 8tv, embarassada sense saber-ho: "Em trobava regular"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carolina Ferre, a 'El Circ'
Foto: Carolina Ferre, a 'El Circ' | 8tv

Corria l'any 2007 quan una jove Carolina Ferre estrenava programa a 8tv. Es deia Envasat al 8, i va ser un late night show que va presentar només durant cinc mesos. Després, i per sorpresa, va saber que estava embarassada i va marxar. Setze anys més tard, la periodista valenciana n'ha parlat a El Circ de Frank Blanco.

Què sabem? Des dels estudis de Sant Just Desvern, Carolina Ferre ha recordat que a 8tv va passar "un any crucial" de la seva vida. El motiu, que el mateix temps que agafava les regnes d'Envasat al 8 s'havia quedat embarassada amb 32 anys del seu primer fill, Milo, que ja és un adolescent. Set anys després, ella i el seu marit, Yuri Alemany, en tindrien dos més, els bessons Tomeu i Paulina.

Què diu Carolina Ferre?

  • "Va ser un any inoblidable. Jo feia el programa, i anava trobant-me regular... i és que estava prenyada sense saber-ho!".
  • "Vaig fer tot el programa embarassada, i anava creixent la panxa".

A més, Carolina Ferre va treballar en aquell programa amb Enric Lucena, l'actual subdirector d'El Circ que aleshores era col·laborador d'Envasat al 8. "El nen s'assembla a ell", ha fet broma la presentadora.

En detall: El Circ ha recuperat igualment les imatges d'una de les promos que es van emetre aquell any per anunciar al programa. Més enllà de Ferre (disfressada de dominatrix) i Lucena, hi apareixen també Natza Farré i Sergi Mas amb força anys menys. És aquest vídeo:

Per acabar: El programa de Carolina Ferre a 8tv s'emetia en directe entre les onze de la nit i les dues de la matinada. Després d'agafar la baixa per maternitat, va passar a conduir-lo Sergi Mas. Però el format va durar pocs mesos més, i es va emetre per última vegada el 2007, el mateix any de l'estrena. Actualment, i després d'una temporada a À Punt (que reprendrà aviat), la presentadora ha tornat a Telecinco com a concursant del Mediafest Night Fever els divendres a la nit.

Categoria: La Jungla