La Jungla
Gerard Piqué, Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué, Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Alto el foc entre Shakira i Piqué: així ha estat l'aniversari del seu fill Sasha

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué, Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Armistici entre Shakira i Gerard Piqué aquest cap de setmana, coincidint amb el vuitè aniversari del seu fill Sasha. La família al complet s'ha reunit per bufar les espelmes, malgrat l'augment de la tensió de l'exparella les últimes setmanes.

Què sabem? El matí d'aquest diumenge, 29 de gener, Piqué va arribar en cotxe al domicili d'Esplugues de Llobregat. Els nens van pujar aleshores al vehicle, i se'ls va endur a dinar fora mentre dins de la casa s'enllestien els últims preparatius de la festa amb la mare.

En detall: Més enllà dels pares i els nens, a la festa d'aniversari d'en Sasha hi havia els avis, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, que viuen al xalet del costat; i altres convidats coneguts com el basquetbolista nord-americà Kyle Kuric, la seva dona Taraneh Momenia i els fills del matrimoni, Arshan i Arsalan.

A més, mentre l'exfutbolista es va endur Milan i Sasha amb el cotxe, a la casa s'hi va veure entrar diverses persones que col·laboraven en la preparació de la festa del menor dels Piqué Mebarak. Van portar un pastís clàssic pel petit, i també va accedir un equip d'entreteniment.

Un altre apunt: L'anècdota del dia va ser el Ferrari vermell aparcat a l'exterior del domicili. La gent que hi havia amuntegada a la porta de casa de Shakira va pensar que el conductor era Bizarrap, coautor de la cançó de la colombiana contra Piqué. Però va ser un malentès i el productor argentí no va anar a la festa.

Per últim: Clara Chía ha estat l'única protagonista d'aquest culebrot que no es va deixar veure aquest diumenge entrant o sortint de casa de la Shakira. Si no era a la festa del seu fill, la cantant colombiana li podrà veure la cara a l'Instagram de Piqué. Fa menys d'una setmana, la parella provocava un gran terrabastall a les xarxes socials amb la publicació de la primera fotografia junts.

Categoria: La Jungla