La Jungla
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Joana Sanz, furiosa: gran estripada de la dona de Dani Alves contra la premsa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dani Alves i Joana Sanz, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Joana Sanz ha estat aquesta setmana a la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, desfilant per la firma catalana Lola Casademunt. Una tornada a les passarel·les molt esperada per la premsa, que va anar a trobar-la a l'estació d'Atocha. Farta, la model no s'ha mossegat la llengua.

Què sabem? Un munt de periodistes es van reunir a la sortida de l'estació de trens madrilenya per esperar Joana Sanz. Quan va arribar a la capital espanyola no va poder escapar de les preguntes sobre la situació processal del seu marit, Dani Alves. Després de treure's les càmeres del damunt, la canària ha publicat un vídeo molt contundent contra tots ells a Instagram.

Què diu Joana Sanz?

  • "Havia arribat molt emocionada. Gràcies a la premsa, que em va rebre a l'estació de tren, per aigualir-me el dia".
  • "Vull dir-vos que sou uns éssers humans horribles".
  • "Espero que pugueu dormir per la nit amb el càrrec de consciència".
  • "Intenteu fer mal amb preguntes que no venen al cas a una persona que intenta tirar endavant amb la feina. No existeix l'empatia".

Per acabar: La reacció de Joana Sanz contra la premsa coincideix amb la nova versió de Dani Alves sobre la nit dels fets. Empresonat per una presumpta agressió sexual a una jove a la discoteca Sutton de Barcelona, ara reconeix que sí que hi va haver penetració però assegura que va ser sexe consentit.

  • A més, l'advocat del futbolista assegura que si la penetració hagués estat forçada i "en sec", la víctima tindria lesions als genitals.
  • L'acusació i la Fiscalia s'oposen a l'excarceració de l'acusat pel "greu risc de fugida" i es recolzen en els molts indicis que hi ha contra ell.
  • Segons el ministeri fiscal, les mesures proposades per la defensa per sortir de la presó amb retirada de passaport, amb presentació periòdica als jutjats i la polsera telemàtica, no són prou sòlids per garantir que Alves estigui a disposició de la justícia durant tot el cas.