La Jungla
Ana Rosa Quintana comenta el gest de Míriam Nogueras i la bandera
Foto: Ana Rosa Quintana comenta el gest de Míriam Nogueras i la bandera | Telecinco
Televisió

Ana Rosa, gran cabreig amb Míriam Nogueras per la bandera d'Espanya: "No toqui les meves coses"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana comenta el gest de Míriam Nogueras i la bandera
Foto: Ana Rosa Quintana comenta el gest de Míriam Nogueras i la bandera | Telecinco

El gest de Míriam Nogueras aquest dimarts al Congrés dels Diputats, apartant la bandera espanyola del seu costat a la sala de premsa, encara porta cua. L'última a pronunciar-se ha estat Ana Rosa Quintana al seu programa matinal.

Què diu Ana Rosa Quintana?

  • "A Junts li molesta la bandera d'Espanya, a jutjar pel que va fer la seva portaveu Míriam Nogueras just abans de la roda de premsa al Congrés".
  • "Ningú va a casa d'algú, encara que sigui família, i mou les coses de lloc".
  • "Us imagineu que això passa a França o EUA? No s'atreveixen perquè la bandera, com l'himne, representa tothom".
  • "És un acte de xuleria inadmissible. El que cal és que la setmana que ve ningú consenteixi que ho torni a fer".
  • "La bandera d'Espanya és meva, i la d'Europa també. I vostè, senyora, no toca les meves coses, perquè jo no toco les seves".

A més, un tertulià d'El programa de Ana Rosa ha reflexionat que Junts "només ha quedat per fer performances", i ha demanat "no fer-los cas" perquè en cas contrari "ho tornaran a fer". Una resposta que la presentadora madrilenya ha rebutjat de ple: "Aleshores callem perquè no faci el show", ha apuntat amb ironia.

D'on venim? Aquest dimarts, Míriam Nogueras apartava la bandera d'Espanya per allunyar-la del faristol abans de respondre els mitjans. D'aquest forma, la rojigualda no apareixia al seu costat mentre es dirigia a les càmeres de televisió.

  • "L'he apartat una mica perquè estava molt a prop. L'europea no estava tan a prop i em representa molt més que l'espanyola. I queda molt bonica", va aclarir després.

Per acabar: Les banderes espanyola i europea porten tota la legislatura presidint la sala de premsa del Congrés, al costat del faristol. Mai no havien estat desplaçades per cap portaveu, tampoc dels partits independentistes catalans o bascos.

  • Com era d'esperar, el controvertit gest de Nogueras va generar les crítiques de Vox i de Ciutadans en les seves respectives compareixences.