La Jungla
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz' | Antena 3
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra, ruptura a la vista? Alarma per les fotos d'ell amb una altra famosa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz'
Foto: Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, a 'La Voz' | Antena 3

La història d'amor entre Aitana Ocaña i Sebastián Yatra fa setmanes que és portada de totes les revistes del cor. Malgrat que encara no ho han confirmat públicament, hi ha un munt d'imatges que demostren que la seva relació va més enllà d'una simple amistat. Però això podria haver canviat, a jutjar per les fotos filtrades de la trobada del colombià amb Zaira Nara.

Què sabem? En les últimes hores, les fotos de Sebastián Yatra i la model Zaira Nara al Carnaval de Rio de Janeiro han provocat un terrabastall a les xarxes socials. Balls, selfies... i un ball a la platja, en roba interior i a la llum de la lluna, que demostra almenys la gran complicitat que hi ha entre el cantant i la germana de Wanda Nara. Aquestes són les fotografies de la polèmica:

En detall: Des que Aitana va tornar sense Sebastián Yatra de Los Angeles, després de més d'un mes junts, no hi ha novetats de la parella. De fet, mentre el colombià era al Brasil compartint imatges del Carnaval de Rio, la triunfita de Sant Climent de Llobregat es deixava veure ben lluny, a la Setmana de la Moda de Milà. Fins al punt que aquest dimecres han esclatat els rumors de crisi entre ells.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

Un altre apunt: Fa només uns dies, la cantant Tini Stoessel, exnòvia de Yatra, situava la parella a la diana amb el llançament del seu tema Las Jordans. Al més pur estil Shakira contra Piqué, la intèrpret la va fer grossa amb els dards al seu ex i la catalana. "No quiero saber si me extrañas, o si te aburrió la de España", canta al seu nou single.

Per acabar: Després de tallar amb Miguel Bernardeau el passat mes de desembre, Aitana i Yatra haurien començat una relació pels volts de Nadal. Això, després d'anys d'una amistat molt estreta i l'interès reiterat que ell hauria mostrat per ella. Però res és etern, i ara ja hi ha qui s'atreveix a parlar fins i tot de ruptura. Gelosos de la seva intimitat, la parella no ha confirmat mai a la premsa el seu romanç, així que tampoc no ha sortit ara a explicar si encara estan junts o si ho han deixat.

Categoria: La Jungla