La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Lolita calenta les xarxes amb una foto amb calcetes: "Feia temps que no em mostrava així"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Lolita ha presumit del seu espectacular físic en una imatge que ha compartit a les xarxes socials.

Què sabem? La cantant ha pujat la temperatura amb una foto que s'ha fet en roba interior en el dormitori de casa seva. Una imatge que ha compartit durant la nit del 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Què ha passat? La cantant Lolita, als seus 65 anys, està en plena forma i millor que mai. Una anatomia privilegiada de la qual ha presumit en les últimes hores. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram per a sorpresa dels seus amics i seguidors. Una imatge on Lolita apareix lluint unes calcetes, el cabell sense recollir i una samarreta de màniga llarga que s'arremanga per la zona de la cintura. La imatge és la següent: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolita Gonzalez Flores (@lolitafoficial)

En profunditat: Una foto que Lolita ha compartit amb un sincer text, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. "Feia temps que no em mostrava així, però estic orgullosa dels meus 65 anys", comença dient la cantant. "Ensenyo el meu cos perquè soc lliure, només soc esclava de mi, i ensenyo sense prejudicis ni vergonya el que tinc", afegeix la germana de Rosario Flores en el seu compte d'Instagram.

Les reaccions: Els 'm'agrada' dels seus seguidors no s'han fet esperar, com tampoc els comentaris. Alguns dels missatges que es poden llegir són: "Estàs perfecta perquè la mare que et va parir era una deessa", "Autèntica", "Impressionant", "La genètica dels Flores", "T'aplaudeixo" o "Visca tu i totes les dones".

Per acabar: L'última vegada que la cantant i actriu Lolita va presumir de físic va ser en el desembre del 2020, el dia 13 per ser exactes, quan va compartir una foto seva gaudint d'uns dies de sol i relax a Miami. Una foto que es va fer a la part davantera d'un iot on apareix amb els braços aixecats i lluint un bonic biquini color blanc. "Visca la vida", va escriure en aquell moment. Visca la vida abans, ara i sempre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música