La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Kiko Matamoros sorprèn en directe amb l'últim retoc que s'ha fet a la cara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador de Sálvame, el programa de les tardes de Telecinco, ha confessat en directe l'últim retoc que s'ha fet a la cara per veure's millor.

Què sabem? Kiko Matamoros, tot i l'edat que té, no vol envellir. Per aquest motiu passa molt sovint per quiròfan per veure's millor i aconseguir un aspecte més juvenil. Un aspecte que no para de canviar gràcies a tots els retocs que es fa. En els darrers dies se n'ha fet un altre. Un retoc del qual ha parlat a Sálvame, durant la tarda del dilluns 3 d'abril, només començar el programa.

Què ha passat? El programa Sálvame, com de costum, ha començat amb la presentadora, en aquest cas María Patiño, saludant a l'audiència. A continuació Patiño ha saludat i presentat a tots els col·laboradors del programa. Entre ells Kiko Matamoros. I just en el moment de presentar a Kiko Matamoros ha estat quan María Patiño, fanàtica dels retocs i les operacions, s'ha adonat que el col·laborador de la cadena s'havia fet alguna cosa a la cara.

En profunditat: Ràpidament, entre els col·laboradors del programa, han començat a especular sobre el que s'havia fet Kiko Matamoros. La catalana Laura Fa, per exemple, ha dit que s'havia fet alguna cosa en el front perquè semblava que tingués el front paralitzat. Kiko Matamoros ho ha negat i ha explicat en què ha consistit el seu últim retoc. "M'he retocat les celles" ha dit el tertulià. Una intervenció que es va fer la setmana passada i que ara comença a tenir resultat. L'actual aspecte de Kiko Matamoros és aquest:

Per acabar: Kiko Matamoros es casa el pròxim mes de juny. Un casament pel qual Kiko Matamoros vol estar perfecte i radiant. Per aquest motiu té tanta cura de la seva imatge i vol estar perfecte, sobretot de cara al seu enllaç. Un casament amb la seva jove nòvia Marta López, model que té 25 anys, que tindrà lloc a Madrid, on tots dos viuen actualment. La cerimònia serà a la basílica de San Miguel i el convit se celebrarà a l'hotel Ritz, ubicat al costat del Museu Nacional del Prado.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco