La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La filla de Makoke confessa cada quant es renta el cabell i la gent al·lucina: "Perdona?"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Anita Matamoros, la filla de Kiko Matamoros i Makoke, ambdós col·laboradors de Telecinco, es guanya la vida a les xarxes socials com a influencer i tiktoker.

Què sabem? La filla de Makoke és molt activa a les xarxes socials. En el seu compte d'Instagram penja moltes fotos dels seus viatges, conjunts de roba i consells de bellesa. Mentre que en el seu compte de TikTok publica contingut de tota mena. Contingut com una atrevida confessió parlant del seu cabell i de la rutina que segueix, força impactant, a l'hora de rentar-se'l.

Què ha dit? Anita Matamoros, que no es porta gens bé amb el seu pare Kiko Matamoros i no anirà al seu casament el pròxim mes de juny, ha deixat a tothom amb la boca oberta al desvelar cada quant es renta el cabell. La jove influencer ho ha dit en un vídeo que ha penjat en el seu compte de TikTok, on acumula més de 213.000 seguidors, generant la sorpresa de molts. No és per a menys.

En profunditat: La jove, que surt amb un home més gran que ella, ha confessat que es renta el cabell un cop a la setmana i que "si ho puc allargar més, millor". Unes paraules que han generat una gran polèmica entre els seus seguidors. Molts d'ells l'han titllat de no ser prou neta. "Mínim dos cops a la setmana", "Em quedo sense paraules", "Perdona?", "Com a estilista prefereixo no opinar", "Si no et rentes el cabell el deus tenir ple de bateries" o "Si no me'l rento, em pica". El vídeo és aquest:

@anitamatamoros_ Respuesta a @Avefenixbella ♬ sonido original - Anita matamoros

Per acabar: Anita Matamoros no només ha dit que es renta el cabell un cop a la setmana, sinó que també ha confessat la tècnica que segueix per evitar que se li vegi brut quan fa molt que no se'l renta. "Rentar el cabell molt sovint és dolent i amb el cabell engominat no es nota que està brut", ha confessat. Gastos segur que en té molts, però amb xampú, estalvia.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TikTok