La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Atacs a Sebastián Yatra per ser infidel a la seva ex amb Aitana: respon amb una dura frase

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

El cantant nascut a Colòmbia rep tota mena d'atacs, per part dels fans de la seva exparella, per ser-li, suposadament, infidel amb la cantant catalana Aitana.

Què sabem? Des de fa uns mesos Sebastián Yatra i Aitana s'ha convertit en la parella del moment. Tot i que no ho han confirmat de manera oficial, tots dos presumeixen d'amor i ja no s'amaguen en cap moment.

Què ha passat? En les últimes hores Sebastián Yatra ha rebut tota mena d'atacs per, suposadament, ser infidel a la seva exparella amb la cantant Aitana Ocaña, catalana, que es va donar a conèixer gràcies a Operación Triunfo. Sebastián Yatra va deixar-ho fa tres anys amb la seva exparella, la cantant argentina Tini Stoessel.

En profunditat: Des del compte de Twitter d'un programa de televisió, que es diu, LAM, s'han fet ressò de les confessions que ha fet Yanina Latorre assegurant que Sebastián Yatra, quan sortia amb Tini, li va ser infidel amb la catalana Aitana Ocaña. La publicació a les xarxes socials que ha enfadat al cantant de Colòmbia és aquesta:

La resposta: Sebastián Yatra, fart de les especulacions, no s'ha quedat callat i ha respost. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter per deixar clar que és mentida i que en cap moment va ser infidel a la seva ex. Primer va acabar una relació i al cap d'un temps va ser quan es va fixar en la catalana. La resposta de Yatra, molt molest, ha estat: "Podeu parar ja de dir mentides?".

Per acabar: Unes paraules del cantant que han tingut una gran repercussió a les xarxes. Una piulada de Yatra que acumula més de 1.700 respostes i ha estat compartida en més de 3.000 ocasions. Entre els missatges que s'acumulen destaquen els següents: "Parles ara i en el seu moment no vas ser capaç de dir res", "En el seu moment no vas tenir ous de dir res i parles tres anys més tard" o "Vas tenir a la dona perfecta i l'únic que vas saber fer va ser fer-li mal". La gran pregunta és: dirà Aitana Ocaña alguna cosa al respecte?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Música