La Jungla
Sandra Barneda al debat final de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda al debat final de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco
Televisió

Tens retrobament de 'La isla de las tentaciones': "Em va intentar arrencar les extensions"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sandra Barneda al debat final de 'La isla de las tentaciones'
Foto: Sandra Barneda al debat final de 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Un cop finalitzada la sisena edició de La isla de las tentaciones, el programa ha començat a emetre els debats finals, tres mesos després de l'últim programa gravat, per tancar l'edició a Telecinco.

Al detall: La primera nit del Debate final de las tentaciones ha aprofundit en la relació entre Naomi i Adrián, una de les parelles més polèmiques de l'edició.

  • Un dels moments més tensos de la nit l'han protagonitzat Keyla i la parella, els quals han tingut un cara a cara.
  • La soltera ha revelat informació inèdita d'un fet que va ocórrer a l'acabar de gravar el programa a República Dominicana: "Per mi, el debat final ideal seria només amb ell perquè m'avorreix moltíssim haver d'estar parlant amb ella. El problema és que si començo a explicar tot el que has dit per aquesta boca probablement no quedaràs bé davant de tot Espanya, perquè jo amb persones agressives i violentes no parlo. Estan de testimoni tots els que van estar a l'aeroport de quan vas venir a agafar-me i arrencar-me les extensions".

Què diu Keyla: "Al marge del que pensin, em fa mal. Em dol haver acabat així, soc conscient que jo també he comès moltíssims errors. Em dol molt quan sento rebuig d'algú, em falta molta feina en amor propi. M'ha jugat una mala passada. També em dol pels meus valors haver-me rebaixat a discutir amb ella", ha assenyalat la soltera després de ser animada per Sandra Barneda.

En profunditat: Davant un Adrián dominat pel silenci, Keyla i Naomi han tingut un tens cara a cara, mostrant el que li molesta a cadascuna.

  • Keyla assegura haver-se sentit menyspreada per la parella d'Adrián, en rebre qualificacions despectives per part de Naomi: "M'ha dit antinatural, polioperada, palmera, machuha...".
  • D'altra banda, evitant fer referència a les qualificiacions que Keyla assegura que ha dit, Naomi ha afirmat que, encara que no hagués succeït res entre Adrián i Keyla, no li agradaria que es veiessin habitualment, ja que no veuria lògic que tingués una amistat amb una persona que critica a la seva parella.