La Jungla
Fernando Tejero, en una imatge d'arxiu
Foto: Fernando Tejero, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Relat colpidor de Fernando Tejero, víctima d'abusos sexuals quan era un nen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Fernando Tejero, en una imatge d'arxiu
Foto: Fernando Tejero, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Fernando Tejero va ser víctima d'abusos sexuals durant la infantesa. Així ho ha revelat ell mateix per primera vegada aquest dimecres, en una emotiva entrevista amb motiu del Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar, que també va patir pel fet de ser homosexual.

Què en sabem? Des dels micròfons de la Cadena SER, Fernando Tejero ha recordat a La Ventana de Carles Francino que quan era un nen vivia amb la seva tieta, perquè a casa eren molts germans. Però la tia va emmalaltir d'un càncer, i va haver de tornar amb els pares. Un primer "abandonament" que diu que de gran li ha passat factura. N'hi ha més.

Què diu?

  • "Van abusar de mi sexualment. Va ser un noi més gran que jo".

En detall: Tejero recorda els abusos sexuals d'un noi més gran quan ell encara era un menor. No explica què és el que va passar exactament, tot i que confessa que amb 56 anys és la primera vegada que en parla públicament.

A més, l'actor andalús ha reiterat que a l'escola havia estat víctima de bullying, en aquest cas perquè era amanerat. "Vaig viure una època fotuda. Deu anys de Franco, la Transició... i jo no vaig ser jo fins que vaig arribar a Madrid perquè era homosexual. De petit tenia molta ploma i m'insultaven", ha relatat.

Per això va lluitar contra ell mateix, no volia acceptar-se tal com era. La pressió social i familiar van ser la causa que amagués durant un llarg període la seva sexualitat: "Em vaig treure la ploma a força de corregir-me a mi mateix. Tinc la veu ronca i tartamudejo per no poder expressar-me tal qual era".

Categoria: La Jungla