La Jungla
Foto: | La Sexta
Xarxes

Desafortunada felicitació de Dani Mateo pel Dia de la Mare, que només rep crítiques

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Ahir diumenge 7 de maig es va celebrar un dia molt especial: el Dia de la Mare. Un dia on tothom, anònims i famosos, va tenir un detall amb la seva progenitora.

Què sabem? El presentador català de La Sexta, Dani Mateo, està en boca de tothom per la felicitació que ha fet durant les últimes hores coincidint amb el Dia de la Mare. Un missatge que ha publicat a través del seu compte de Twitter que no para de rebre tota mena de comentaris.

Què ha passat? Una precisa foto de la seva mare, rient i mirant a càmera, amb els cabells tallats per sobre de les espatlles i vestida de festa. Aquesta és la imatge que Dani Mateo ha publicat en el seu compte de Twitter de la seva mare. Una felicitació que ha cridat l'atenció de molts. El motiu no ha estat altre que les paraules escollides pel presentador. Unes paraules molt criticades, les coses com són.

En profunditat: El presentador, fent gala del seu sentit de l'humor, i dedicant unes paraules a tots aquells que no el paren de criticar i insultar, va escriure: "A tots els que em dieu fill de puta, ella és. T'estimo". Unes paraules que Dani Mateo va acompanyar amb l'emoticona d'un cor color vermell, en senyal d'estima. Els comentaris no es paren d'acumular. Alguns d'ells són: "Has tingut un pèssim gust per felicitar a la teva mare", "Quina manera d'arruïnar una felicitació", "No comparteixo el teu sentit de l'humor", "Jo mai parlaria així de la meva mare" o "Si amb aquesta felicitació la teva mare no s'enfada, ja la pots estimar molt". Parlem d'això:

Per acabar: Un missatge a Twitter que el presentador de Zapeando va compartir quan faltaven pocs minuts per la una del migdia i que acumula més de 10.000 'm'agrada'. La publicació de Dani Mateo, dient de manera irònica que la seva mare és una senyora de companyia, ha estat compartida en més de 380 ocasions. Com s'ho haurà pres ella?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter La Sexta