La Jungla
Fayna Bethencourt, en un programa de televisió
Foto: Fayna Bethencourt, en un programa de televisió | Cuatro
Famosos

El crit de socors de Fayna Bethencourt per les últimes informacions de 'El Yoyas'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Fayna Bethencourt, en un programa de televisió
Foto: Fayna Bethencourt, en un programa de televisió | Cuatro

El Yoyas continua fugit de la Justícia, sis mesos després de saltar-se l'ordre d'ingrés a presó per agredir la seva exparella, Fayna Bethencourt. Aquest dilluns, ella ha tornat a exigir que les autoritats actuïn i el detinguin, com a resposta a una nova entrevista incendiària del seu maltractador.

Què en sabem? En declaracions a El Taquígrafo, Carlos Navarro ha reiterat que no pensa complir condemna i ha defensat la seva innocència. Diu que espera que el Tribunal Suprem anul·li la sentència que el condemna, i que fins aleshores no sortirà del seu amagatall. Assegura que no és a casa dels seus pares, i insinua que ha aconseguit abandonar Espanya.

Què diu El Yoyas?

  • "És increïble que ningú pensi que puc estar a milers de quilòmetres. Sortir és facilíssim. El que és difícil és mantenir-se fora".

En detall: Els delictes d'El Yoyas prescriuen el 2027, i la Fayna tem que el seu ex estigui esperant fins aleshores per actuar una altra vegada. Una possibilitat que la té preocupada, tal com ha explicat ella mateixa aquest dilluns a Sálvame. Bethencourt ha aprofitat també per carregar contra els mitjans que donen veu a Navarro, als quals acusa de tenir "poca ètica".

Què diu Fayna Bethencourt?

  • "És un criminal fugit de la Justícia a qui donen l'oportunitat de seguir torturant-me i violentant-me a distància. Aquesta és l'única realitat".
  • "És un mentider patològic. Un covard que s'amaga i no dona la cara. Pot dir totes les mentides que vulgui, però la llei ha dictat sentència".
  • "Parlem d'un criminal que està lliure i no passa res. El 2027 prescriu el delicte. Està esperant que prescrigui i què passarà després".
  • "Podria agafar un avió i fer el que li doni la gana. Que facin algo. Hi ha un criminal lliure i s'està rient de tothom".

Un altre apunt: Després de patir els maltractaments de Carlos Navarro, la Fayna Bethencourt ha refet la seva vida amb Misael Montesdeoca. Tots dos viuen junts a les Canàries, i ell ha fet de pare dels dos fills que ella va tenir amb el seu ex.

D'on venim? El Yoyas havia d'ingressar a la presó el passat 14 de novembre per delictes de maltractament habitual, amenaces i lesions contra la seva exparella i els fills. No s'hi va presentar, i des del 28 de novembre pesa una ordre de crida i cerca contra ell.