La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira estrena nova cançó: coneixem part de la lletra i promet emocionar

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira no para de treballar i ha anunciat que, en les pròximes hores, llançarà una nova cançó.

Què sabem? Després dels seus últims èxits, amb Bizarrap i la també colombiana Karol G, la cantant nascuda a Barranquilla, que des de principis d'abril està instal·lada a Miami, escalfa motors per treure un nou tema. Una cançó que a Espanya es podrà escoltar a partir de la una de la matinada del divendres 12 de maig. És a dir, d'aquí a poques hores.

Què ha passat? Ha estat a través del seu compte d'Instagram on Shakira, que acumula més de 86 milions de seguidors, ha anunciat una gran bomba que ha sacsejat molt a tots els seus fans. La cantant ha dit que en les pròximes hores estrena un nou tema que es titula Acróstico. Una composició que molts dels seus seguidors diuen que no tindrà res a veure amb les seves últimes cançons, ja que serà molt més tranquil·la i sentimental, fins al punt d'emocionar a més d'un. 

En profunditat: Una cançó de la qual, a través de Twitter, s'han filtrat alguns fragments de la seva lletra. Uns fragments que fan pensar que la cançó de Shakira estaria dedicada als seus dos fills, Milan i Sasha, que ho han passat molt malament en els darrers mesos. Els motius salten a la vista: la separació de Gerard Piqué i Shakira i també tota la pressió mediàtica a la qual han estat sotmesos, per part dels mitjans de comunicació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: "La cançó és una balada", "Clarament pinta molt bé", "En la imatge s'entén que són Shakira i els seus dos fills", "No he escoltat la cançó i ja estic plorant" o "Un altre número u que et recordarà que no ets una cantant qualsevol". Aquests són només alguns dels moltíssims missatges que s'acumulen en el compte d'Instagram de Shakira, en la publicació on ha anunciat la imminent estrena de la seva nova cançó. L'escoltarà Gerard Piqué?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira