La Jungla
Joel Díaz i David Bagés, a l'anunci de campanya de la CUP
Foto: Joel Díaz i David Bagés, a l'anunci de campanya de la CUP | CUP
Famosos

Joel Díaz i dos famosos actors de TV3 donen suport a la CUP pel 28-M

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Díaz i David Bagés, a l'anunci de campanya de la CUP
Foto: Joel Díaz i David Bagés, a l'anunci de campanya de la CUP | CUP

Aquest divendres a la mitjanit ha arrencat la campanya electoral per les municipals del 28-M, i ho ha fet amb els tradicionals meetings d'inici de campanya, penjada de cartells i presentació d'spots electorals. Amb sorpresa per part de la CUP, amb el suport de tres cares visibles de l'audiovisual català.

Què en sabem? Els cupaires han fitxat l'humorista Joel Díaz i els actors David Bagés i Dèlia Brufau pel seu anunci de campanya. L'spot recrea la reunió entre un alcalde (Bagés) i els seus veïns (entre ells, Brufau), per vendre les bondats d'un camp de golf que ha pactat obrir amb l'empresari del poble (Díaz). Aquest és el vídeo de campanya de la CUP amb el trio d'artistes:

En detall: El passat mes de gener, Joel Díaz va rebre el suport de la CUP en el cas de Manel Vidal a Zona Franca. La formació anticapitalista va demanar el cessament del director de TV3, Sigfrid Gras, per acomiadar Vidal pel gag del PSC i l'esvàstica, que va acabar també amb la dimissió de Díaz. Actualment, el presentador de Santa Coloma de Gramenet continua com a locutor a Catalunya Ràdio, 

A més, David Bagés s'ha declarat obertament independentista en més d'una ocasió. Famós pels seus papers destacats en sèries històriques de TV3 com Nissaga de poder, Temps de silenci o La Riera, l'intèrpret ha presentat alguna vegada actes d'Òmnium Cultural i l'ANC.

Un altre apunt: Dèlia Brufau és coneguda per haver interpretat l'Emma Ricou a la sèrie adolescent Les de l'hoquei de TV3.

Altres famosos: La CUP no és l'únic partit que ha fitxat famosos per la cursa a les eleccions del 28-M. Per part dels comuns, l'actor Eduard Fernández és una de les cares visibles de la campanya que dona suport a Ada Colau a Barcelona. 

Per acabar: L'anunci de la CUP ha estat guionitzat pel còmic Magí Garcia, que treballa al programa Està passant de TV3 i que és company de Joel Díaz al seu pòdcast La Sotana.