La Jungla
Salvador Sala, en la seva festa de comiat a TV3
Foto: Salvador Sala, en la seva festa de comiat a TV3 | Twitter
Famosos

La gran afició de Salvador Sala, que ocuparà el seu temps jubilat de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Salvador Sala, en la seva festa de comiat a TV3
Foto: Salvador Sala, en la seva festa de comiat a TV3 | Twitter

Salvador Sala ha deixat TV3, després de més de 30 anys treballant a la televisió pública. L'històric periodista de la cadena es va acomiadar divendres dels companys, en una emotiva festa on no va faltar de res. Després de dir adeu a la feina de les últimes tres dècades, com ocuparà ara el seu temps?

Què en sabem? Gran amant de les aquarel·les, Salvador Sala té tot el temps del món per dedicar-se a la seva gran afició. Les seves xarxes socials són un aparador de centenars de les seves pintures. Quadres paisatgístics, una mostra dels quals va servir de regal a alguns dels seus companys en el comiat a TV3. Com el que va regalar a Jordi Eroles, que en va compartir les fotos a Twitter.

En detall: De les muntanyes Rocalloses d'Amèrica del Nord, a les platges de l'Empordà, passant pels carrers de Barcelona. Aquests són els paisatges que apareixen a les obres de Salvador Sala.

Un altre apunt: Salvador Sala es va acomiadar divendres de TV3 en una festa amb altres companys on també hi havia periodistes del Telenotícies que han treballat amb ell els últims anys, com Jordi Pons o Anna Poch.

Per acabar: La jubilació de Salvador Sala se suma a les d'altres cares visibles de TV3 que han deixat la cadena les últimes setmanes. Entre ells, els històrics Albert Elfa o Carme Roldán. També se n'anirà properament Imma Pedemonte, que el pròxim mes de juliol fa 65 anys.

Categoria: La Jungla