La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Col·laborador de 'Sálvame', víctima del micro obert: què passarà amb el futur del programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Un col·laborador del programa Sálvame, de Telecinco, ha estat víctima del micròfon obert durant la tarda del dilluns 22 de maig.

Què sabem? Molts són els presentadors i col·laboradors de televisió que, al llarg de la seva trajectòria, han estat víctimes del micròfon obert davant les càmeres. És a dir, es pensen que el seu micròfon està apagat i que ningú escolta què diuen, però és justament el contrari.

Què ha passat? Un tertulià del programa de les tardes de Telecinco ha estat víctima del micròfon obert. Les paraules que ha pronunciat no han deixat a ningú indiferent. I és que ha dit què passarà, presumptament, amb el futur del programa dedicat al món del cor i l'entreteniment. Sálvame, des de fa dies, està en boca de tothom després que el diari El Mundo fes públic que el format, després de 14 anys en antena, té els dies comptats. L'espai, pel que se sap, acabarà el pròxim dia 23 de juny, coincidint amb el dia que va morir la que va ser col·laboradora del programa, Mila Ximénez.

En profunditat: Antonio Montero ha estat el col·laborador del programa que ha estat víctima del micròfon obert. El cas és que durant la tarda del dilluns 22 de maig el programa estava tractant el tema de Yaiza i Ginés, que han participat en l'edició d'enguany de Supervivientes. Un tema pel qual l'espai aposta des de fa dies, ja que funciona bé d'audiència i genera interès. Un tema que no agrada a Kiko Matamoros, que va dir en to irònic: "Que divertit és aquest programa". Unes paraules a les quals es va afegir Gemma López dient: "Quina pena que s'acabi". L'últim a parlar va ser Antonio Montero, que va desvetllar el futur del programa, quan es pensava que ningú l'escoltava: "No s'acabarà".

Per acabar: Si les coses no canvien, quan s'acabi el programa Sálvame la cadena estrenarà un nou programa presentat per la catalana Sandra Barneda, que està feliç i enamorada de la seva parella. Un programa que es dirà Así es la vida i que té com a objectiu animar les tardes d'estiu de la cadena. Ho aconseguirà?

 

Categoria: La Jungla