La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Risto Mejide sorprèn amb la seva nova imatge i el comparen amb un altre presentador

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

El presentador i escriptor català, Risto Mejide, ha presumit de nova imatge a través de les xarxes socials amb una foto que no para de rebre tota mena de comentaris.

Què sabem? Des de fa mesos, Risto Mejide viu una nova etapa en la seva vida. Una nova etapa amb la qual ara ha decidit donar un lleuger canvi a la seva imatge. Un nou aspecte del qual ha presumit a través del seu compte d'Instagram durant el matí del dimecres 24 de maig.

Què ha passat? Més de 9.000 'm'agrada' són els que s'acumulen a l'última publicació que el presentador i escriptor ha fet a les seves xarxes per compartir amb els seus seguidors la seva nova imatge. Un nou aire que ha aconseguit gràcies al canvi d'ulleres que s'ha fet. Risto Mejide, que en els seus començaments a la televisió sempre portava ulleres amb els vidres molt foscos, cada vegada s'atreveix amb ulleres amb els vidres més clars, que deixin veure els seus ulls i mirada.

En profunditat: "I què me'n dieu de les meves ulleres noves". Aquest és el comentari que Risto ha escrit juntament amb la publicació que ha compartit. Unes ulleres de pasta negra amb el vidre transparent, que ha preferit no dir la marca per evitar fer publicitat. Tot i que Risto Mejide és de gustos cars i les ulleres que porta ara barates no són. Els comentaris dels seus amics i seguidors no s'han fet esperat. Molts han dit la seva, destacant que cada dia està més guapo i més fort. "He pensat que eres Àngel Llàcer", "Estàs molt fort", "Cada vegada els vidres més clars", "Estàs molt guapo", "Et queden molt bé" o "M'encanten". Aquests són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a la publicació.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

Per acabar: Unes ulleres que no sabem si agraden a la seva actual parella, Natalia Almarcha, amb qui Risto Mejide surt des de fa uns mesos després de la seva ruptura amb Laura Escanes, amb qui té una filla en comú que es diu Roma. Una filla, per cert, de la que fa pocs dies va presumir també a través de les xarxes. Per mantenir la seva privacitat no va mostrar la cara de la menor, però va ensenyar com de bé s'ho passen quan tenen una estona per tots dos. "L'entrevista més complicada de la meva vida", va afirmar el de Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram