La Jungla
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

El missatge viral de Risto Mejide sobre la seva nòvia nova: "Els amants que perden la por..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide i Natalia Almarcha ja no s'amaguen. El presentador fa mesos que va confirmar la seva nova relació amb la jove farmacèutica valenciana de 27 anys, i ara ha fet la passa de dur-la a un altre acte públic.

Què en sabem? Risto i Natalia han estat junts, durant el cap de setmana, a la Fira del Llibre de Madrid. El presentador català hi ha anat per signar exemplars del seu nou llibre Dieciséis notas, tal com va fer a Barcelona per Sant Jordi. Un acte on va estar acompanyat en tot moment de la seva parella, que va ser al seu costat amb el seu gosset.

  • No és la primera vegada que Natalia Almarcha apareix en un acte públic de Risto Mejide. Ja va ser per exemple a la presentació del seu llibre el març.

Què ha dit? Després de deixar-se veure plegats en aquest acte a Madrid, i haver captat l'atenció de la premsa del cor, Risto Mejide ha llançat un missatge públic a través de les seves xarxes socials. No esmenta la Natalia pel nom, però és evident de qui parla i a qui va dirigit el text: "Els amants que perden la por a ser vistos s'enfronten sempre a la incomprensió i els prejudicis dels altres".

D'on venim? Risto Mejide va anunciar la seva separació de Laura Escanes el passat mes de setembre, i el novembre es va saber que havia començat una relació amb una altra noia. El presentador ho va negar, però les fotos de la parella durant les setmanes posteriors van evidenciar que la informació era certa. 

A més, després d'acceptar públicament que sí que està sortint amb Natalia Almarcha, Risto en va parlar per primer cop a la televisió en un programa de Cuatro el passat mes de març. Aleshores va dir que ella li havia demanat mantenir-se en l'anonimat, i que era una línia vermella de la seva relació: "Té la seva carrera i no vol formar part de l'exposició a la qual jo estic sotmès". Però sembla que ha canviat d'idea, perquè per fi s'anima a acompanyar el seu nòvio en actes públics.

Categoria: La Jungla