La Jungla
Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Pablo Iglesias publica per primer cop una foto de la mare: així és Luisa Turrión

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu
Foto: Pablo Iglesias, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Pablo Iglesias viu apartat de la primera línia política l'ensorrada del seu partit a les eleccions del 28-M. El fundador i ex secretari general de Podem no ha format part de la campanya, però continua mostrant suport públic a la formació morada. Aquest dilluns, l'ex vicepresident espanyol ha reiterat aquest suport amb una foto d'Instagram on apareix la seva mare.

Què en sabem? Aquesta és la primera vegada que Pablo Iglesias comparteix públicament a Instagram una imatge de la seva mare, María Luisa Turrión, advocada de Comissions Obreres ja jubilada. A la foto apareix juntament amb la ministra de Drets Socials, Ione Belarra. "La meva mare i la meva secretària general", escriu. Aquesta és la publicació:

En detall: La foto és del dia de les eleccions municipals i autonòmiques a Madrid, amb la mare d'Iglesias fent d'apoderada. L'ex líder de Podem va anar a votar amb Irene Montero, la seva dona i ministra d'Igualtat, en un col·legi electoral de Galapagar.

A més, María Luisa Turrión ve d'una família molt vinculada a la política. La mare d'Iglesias és filla de Manuel Turrión de Eusebio, líder històric del PSOE; i es va casar amb Francisco Javier Iglesias Peláez, inspector de treball i professor universitari, pare de Pablo Iglesias.