La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa d''OT' robada en ple centre de Barcelona i la titllen de racista

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una coneguda cantant que va sortir del programa Operación Triunfo ha estat víctima d'un robatori en ple centre de Barcelona. Una situació que ha denunciat a través de les xarxes socials.

Què sabem? Una famosa cantant ha patit una situació delicada mentre caminava pels carrers de la capital catalana. L'artista, companya de la catalana Aitana Ocaña, ha estat víctima d'un robatori i s'ha quedat sense la bossa de mà que portava, segons ha explicat ella mateixa.

Què ha passat? La cantant que ha estat robada a Barcelona ha estat Ana Guerra, que va participar en l'edició del programa Operación Triunfo de l'any 2017. Com ha explicat a través del seu compte d'Instagram, s'estava fent una sessió de fotos en un carrer de la capital, per després pujar-les a Instagram. Una sessió de fotos que es va veure interrompuda per un fatídic succés. I és que una persona es va apropar fins on estava ella i li va robar la bossa de mà.

En profunditat: Un fet que ella mateixa ha denunciat a través de les xarxes. Els usuaris d'Instagram li han dit de tot perquè, inicialment, Ana Guerra, en el text on explicava que havia passat, havia posat la paraula "marroquí" per referir-se al noi que li va robar la bossa de mà. Una bossa de mà, per cert, que finalment va poder recuperar gràcies a l'amiga que estava amb ella en aquell moment. El text que ara hi ha en el seu compte d'Instagram està canviat i la paraula marroquí esborrada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA GUERRA (@anaguerramusic)

Per acabar: Davant de la polèmica que han generat les paraules de la cantant, Ana Guerra ha acabat demanant disculpes. "No soc una persona racista, sento molt si he pogut ofendre a algú amb la descripció del que havia passat". Ana Guerra, que recentment ha publicat una nova cançó, Si me quisieras, també ha afegit: "Soc una persona que creu fermament que el món és de tothom i per tothom i ho volia deixar clar per aquí".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram