La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

La misteriosa baixa de Jorge Javier Vázquez: tot el que se sap del seu estat de salut

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez no trepitja els platós de Telecinco des del 17 de maig, quan va aparèixer presentant Sálvame per última vegada. Pocs dies més tard, Mediaset comunicava públicament la seva baixa. Des d'aleshores no s'ha sabut pràcticament res d'ell. Un misteri que ha generat preocupació entre els espectadors de Telecinco.

Què en sabem? Mentre Mediaset es limita a desitjar una ràpida recuperació a Jorge Javier, l'única persona de l'entorn de la cadena que ha explicat alguna cosa del seu estat de salut és Diego Arrabal. Des del seu canal de YouTube, el paparazzi ha detallat que "van seguir-lo fins a un hospital i es va saber que li estaven fent proves".

En detall: El motiu de la seva visita al metge tindria relació amb una pujada de tensió, que al seu torn vindria originada per una qüestió anímica i que coincideix en el temps amb la cancel·lació de Sálvame.

D'on venim? Poques hores abans de desaparèixer de Telecinco, Jorge Javier va narrar a Lecturas com va rebre la notícia de la cancel·lació del seu programa. El de Badalona confessava que havia estat "a punt de plorar diverses vegades" cada dia, i que li va "caure el món a sobre".

  • Sobre les causes de la cancel·lació del format, Jorge Javier es va referir a dos episodis molt concrets que podrien haver precipitat el seu final: "Uns assenyalen a Rocío Carrasco com la destructora del programa; uns altres asseguren que me'l vaig carregar jo el dia que vaig exclamar allò de rojos i maricons".

Polèmica: Enmig de la confusió sobre el seu estat de salut, Jorge Javier va reaparèixer en públic per primera vegada el 25 de maig. Ho va fer al musical d'Aladdin a la Gran Via de Madrid i acompanyat precisament de la seva amiga Rocío Carrasco, vetada a Telecinco. Un moviment que ha generat sospites i que sembla tota una declaració d'intencions, en un moment que la relació amb la cadena és molt tensa.

Per acabar: Queden només tres setmanes pel final definitiu de Sálvame, el proper 23 de juny, i encara no se sap quin dia tornarà Jorge Javier a Telecinco (ni si ho farà properament). Ion Aramendi, un dels presentadors de Supervivientes, va insinuar fa pocs dies que el català podria reaparèixer aquest dijous, tot i que a hores d'ara no hi ha cap confirmació que hagi de ser així.

Categoria: La Jungla