La Jungla
Raquel Bollo i Isa Pantoja, a 'Supervivientes'
Foto: Raquel Bollo i Isa Pantoja, a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

El públic escridassa Raquel Bollo, que acusa i ataca durament Isa Pantoja

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Raquel Bollo i Isa Pantoja, a 'Supervivientes'
Foto: Raquel Bollo i Isa Pantoja, a 'Supervivientes' | Telecinco

Aquest diumenge, Manuel Cortés va tornar a Espanya després d’haver d’abandonar Supervivientes per prescripció mèdica. Al plató, el públic va escridassar Raquel Bollo per responsabilitzar Isa Pantoja d’haver-se “carregat” el concurs del seu fill.

D’on venim: La relació entre Isa Pantoja i Raquel Bollo no ha estat gens bona des de l’inici del concurs. I és que Alma Bollo i Manuel Cortés han tingut en punt de mira a Asraf des del començament de l’aventura que comparteixen des de fa més de tres mesos.

Al detall: En el retorn de Manuel a Espanya, el fill de Raquel Bollo li va llançar en cara a Isa no haver estat a l’altura com a cosina: “Com de poc em coneixes! Com es nota que som cosins, però què poc em trucaves per telèfon i què poc t’ajuntaves amb mi...”.

  • A les paraules de Manuel, Isa li va respondre deixant-li sense paraules: “A mi no pots retreure’m això perquè jo també t’he necessitat en alguns moments i t’has posicionat al costat d’una altra persona que també m’ha fet molt mal”.
  • Tot i això, Isa no va voler que seguís el conflicte: “Crec que hi ha temes molt lletjos que no s’han de tocar perquè és absurd (...). Això no és la nostra vida personal, és un concurs”.

A més: En ple conflicte, Raquel Bollo va encendre més el foc: “Doncs no ho treguis des del minut u, que ets molt llesta. (...) Manuel, no has vist res, però ella, des de primera hora, ha tret la família”.

  • Raquel va continuar cridant: “Ella va dir que s’ho esperava de qualsevol concursant menys de tu. Allà es va carregar el teu concurs!”.
  • En aquest moment, quan Bollo acusava Isa Pantoja de ser la causant d’un menor suport per part de l’audiència, el públic va escridassar a la mare de Manuel i Alma.
  • Isa, sense voler fer créixer el conflicte i voler ser “respectuosa”, li va dir a Raquel Bollo que la seva actitud no beneficava a Manuel: “No li estàs fent cap favor al teu fill”.