La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

La sorprenent nova feina d'Albert Rivera amb la que guanyarà gairebé 3000 euros

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser polític de Ciudadanos, el català de Barcelona, Albert Rivera, sorprèn molt a tothom amb la seva nova professió.

Què sabem? Va ser a principis de 2022 quan el despatx d'advocats Martínez-Echevarría va fer fora a Albert Rivera del seu equip. Des de llavors no se li ha conegut cap professió al que un dia va ser polític... fins avui dia. Una sorprenent nova feina de la qual ell mateix n'ha presumit a les seves xarxes.

Què ha passat? Albert Rivera ha penjat un vídeo en el seu compte d'Instagram per anunciar a tothom que ara es dedica al món de l'ensenyança. És a dir, debuta com a mestre. Ho fa en el Centre d'Ensenyança Superior Cardenal Cisneros de Madrid. Un curs que començarà aquest mateix cap de setmana, que ha estat dissenyat per Albert Rivera, que té un cost de 2900 euros i on també participaran altres persones com Toni Cantó o Albert Boadella.

En profunditat: Per començar a promocionar aquest nou curs, Albert Rivera s'ha gravat en un vídeo que ha compartit en el seu compte d'Instagram. El curs, entre altres, està pensat per ajudar a les persones a comunicar millor, ja sigui en un plató, en un escenari o en una ràdio. Tot i que Albert Rivera en el vídeo no comunica gaire bé perquè ha de millorar la seva pronunciació. En moments se li enganxa la boca i no s'entén massa bé què diu. Parlem d'això.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Rivera Díaz (@albertriveradiaz)

Per acabar: El vídeo del marit de la cantant Malú, amb qui té una filla, acumula més de 1.000 'm'agrada'. També tota mena de comentaris de seguidors seus que li demanen que torni a dedicar-se al món de la política perquè el troben a faltar. Alguns missatges són: "Quin polític ens hem deixat perdre", "Si haguessis pactat amb Sánchez tot hauria estat diferent", "Et trobem a faltar" o "Torna a fer política ja".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram