La Jungla
Alessandro Lequio, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa'
Foto: Alessandro Lequio, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco
Famosos

Lequio esclata en directe contra Obregón i dinamita definitivament la relació: "És un horror"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alessandro Lequio, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa'
Foto: Alessandro Lequio, aquest dimecres a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Alessandro Lequio no ho ha pogut suportar. Aquest dimecres, Ana Obregón ha fet la presentació oficial de El chico de las musarañas, el llibre pòstum del seu fill Álex. Una història d'amor, segons les explicacions de l'actriu, que han fet que l'aristòcrata italià esclatés de ràbia des d'El programa de Ana Rosa.

Què en sabem? El matinal de Telecinco ha estat molt pendent de la presentació de la novel·la d'Obregón, que acaba d'arribar de Miami amb la seva neta. L'artista ha definit el llibre com "un cant a la vida i a la mort", i ha romantitzat el final del seu fill, víctima d'un càncer tres anys enrere. Alessandro Lequio, que era a plató escoltant la seva exdona, ha dit prou.

Què diu Alessandro Lequio?

  • "Em sembla tremend que diguin que és una història meravellosa".
  • "Que hagi mort un nen de 27 anys no és meravellós, és una història de terror i els pitjor dels horrors".

A més, Lequio ha confessat, amb un nus a la gola i visiblement afectat, que no ha llegit el llibre. "Ningú m'ha d'explicar la història del meu fill, però el llibre no té res a veure amb les poques pàgines que ell va deixar escrites". Segons el col·laborador de Telecinco, "és la història que l'Ana explica, però que no té res a veure amb la de l'Álex".

En detall: El llibre va sortir publicat el passat mes d'abril, i narra episodis tan delicats com el suposat intent de suïcidi d'Ana Obregón després de la mort del seu únic fill. També posa llum sobre la decisió de marxar a Miami perquè Álex Lequio fos pare d'una nena, a través de gestació subrogada, gairebé tres anys després de morir.

Un altre apunt: Ana Obregón i Alessandro Lequio van reprendre una relació de cordialitat durant la malaltia del seu fill, però la bona sintonia entre ells va saltar pels aires quan el jove va morir de càncer l'any 2020. Des d'aleshores, tots dos s'han distanciat cada cop més, fins al punt que l'italià s'ha negat fins ara veure la seva ex per conèixer Ana Sandra, la seva primera neta.