La Jungla
Juana Dolores i Marc Giró, al 'Late Xou'
Foto: Juana Dolores i Marc Giró, al 'Late Xou' | RTVE
Televisió

Juana Dolores ho torna a fer: "Sort que és un meteorit i no un còctel Molotov"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Juana Dolores i Marc Giró, al 'Late Xou'
Foto: Juana Dolores i Marc Giró, al 'Late Xou' | RTVE

Juana Dolores reapareix a la televisió amb tres motius ben clars. Mentre Marc Giró acabava el monòleg inicial de cada programa del Late Xou, la poeta ha sorprès el presentador, que s’ha quedat sense paraules.

D’on venim: En una entrevista al Més 324 per presentar el seu llibre ‘Rèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella’, Juana Dolores va protagonitzar l’entrevista més surrealista de la història del programa criticant la direcció de la televisió pública catalana.

Què diu Juana Dolores: L’artista ha interromput el monòleg del presentador assegurant que no li importa que facin acudits d’ella, però sí que ha volgut deixar clars els tres motius pels quals ha tornat a la televisió. Aquests ha dit:

  • Primer de tot, ha verbalitzat que estava al Late Xou perquè “és un programa de senyores i maricons”.
  • La segona raó ha estat perquè considera que Marc Giró és el presentador més guapo de Catalunya i, potser, d’Espanya i de tot el món.
  • I, finalment, ha citat a la Manuela Trasobares: “Tot això és una disfressa per a poder explicar al món el país feixista en el qual encara vivim”, fet que ha despertat l’aplaudiment del públic.

En detall: Seguidament, Juana Dolores l’ha demanat un meteorit gegant que Giró sostenia a les mans, fent referència a la frase viral que la poeta va dirigir a Xavier Trias al Més 324: “Al puto vell de Trias a veure si li cau un meteorit a sobre”.

  • I, amb el meteorit a les mans, l’artista ha finalitzat el seu discurs: “Sort que és un meteorit i no una bomba o un còctel Molotov... per què tu saps el que és un meteorit? Un meteorit és una força de la natura, un huracà, un terratrèmol, un tsunami... com Juana Dolores”.
Categoria: La Jungla