La Jungla
Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas són parella
Foto: Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas són parella | Instagram
Famosos

Paula Badosa, ensorrada per l'ex amb una sola frase després de confirmar que té nòvio nou

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas són parella
Foto: Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas són parella | Instagram

Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas són parella. Aquest dimecres, la tennista catalana ha confirmat un rumor que guanyava cada cop més força, poques setmanes més tard que transcendís públicament la seva ruptura amb Juan Betancourt. Va ser el model cubà qui va decidir deixar-la, però tenint en compte la reacció que ha tingut a la nova relació de la seva ex, sembla que la notícia no li ha fet massa gràcia.

Què en sabem? Tot just abans que Badosa confirmés a la revista ¡Hola! que el tennista grec, número 5 del món, és el seu nòvio, Betancourt es pronunciava a les seves xarxes socials sobre el que aleshores encara eren especulacions. Amb una fotografia feta des d'Eivissa, lluint banyador a la piscina i somrient amb una ampolla de cervesa a la mà, el model escrivia un missatge encriptat amb regust de dard contra la Paula: "El que tu vols saber, jo ho visc, no ho publico".

Reaccions: La fotografia del model, i la seva controvertida frase, han generat una onada de comentaris al seu perfil d'Instagram. Missatges a favor i en contra d'ell, entre els que assenyalen la seva "elegància i maduresa" i els que el critiquen per "infantil i irrespectuós". Tampoc no falten els GIF amb les cares de Tsitsipas, per intentar burxar-lo.

D'on venim? Des de principis de juny, els rumors sobre una possible relació entre Badosa i Tsitsipas no havien parat de créixer. Conscients de l'interès que generaven, la de Begur i el seu nòvio s'han fet un fart de publicar missatges per despistar els seus seguidors. Bromes internes que recentment van anar una passa més enllà, amb les fotos dels seus petons i abraçades, i finalment la confirmació pública a la premsa del cor.

Per acabar: Badosa refà la seva vida sentimental, quan fa molt poc de la ruptura amb Betancourt. La notícia de la separació va arribar a principis de maig, després de mesos d'una forta crisi de parella. La relació s'havia refredat tant, que finalment el model va prendre la decisió de deixar-la. Només ell sap si se'n penedeix, o si ja ha passat pàgina, malgrat que continuï dedicant missatgets d'Instagram que sembla evident que van adreçats a la seva exnòvia.

Categoria: La Jungla