La Jungla
Gag amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), al 'Polònia'
Foto: Gag amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), al 'Polònia' | TV3
Televisió

El 'Polònia' ho peta amb el musical 'Mafiosa' de Yolanda Díaz: "Hi ha dues classes a Podemos"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gag amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), al 'Polònia'
Foto: Gag amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), al 'Polònia' | TV3

Una vegada més, el Polònia ha revolucionat les xarxes socials amb un dels gags del seu programa setmanal. Cada vegada més a prop de les eleccions generals, el programa de TV3 ha fet sàtira de l’actual situació d’amor-odi entre la líder de Sumar, Yolanda Díaz, i Podemos.

D’on venim: El pròxim 23 de juliol se celebraran les eleccions generals que Pedro Sánchez va avançar. I, davant l’auge de la dreta i l’extrema dreta a Espanya, tal com es va comprovar a les eleccions municipals, les negociacions entre Sumar i Podemos van arribar fins a l’últim dia per decidir si es presentaven junts o no.

Al detall: Després del gag de la darrera setmana del programa de TV3, que representava l’interès de Sánchez perquè Sumar i Podemos es presentessin junts, la notícia s’ha confirmat.

  • Tot i la decisió d’unir-se, les discrepàncies entre formacions han estat evidents i el partit de Díaz ha vetat alguns dels rostres més rellevants de Podemos.

En profunditat: El gag del Polònia més viral de la nit ha convertit Yolanda Díaz en Nathy Peluso, protagonitzant el videoclip ‘Mafiosa’, versionant la cançó de la cantant.

  • El videoclip analitza com ha afectat el veto de la líder de Sumar a Irene Montero i Pablo Echenique a les llistes del 23J.
  • Segons la Yolanda del programa de sàtira de TV3, hi ha dos perfils a Podemos: “Es rumoreja que hi ha dues classes a Podemos: Qui no em dona l’esquena i qui sí que acomiadarem”, diu mentre canta.

A més: El Polònia, després que es fessin virals les imatges d’un atracament frustrat en un supermercat de Badalona, ha creat un gag a l’Ajuntament de Barcelona amb un fet similar entre Xavier Trias i Ada Colau, que vol fer-lo fora de l’Ajuntament.