La Jungla
Stéfanos Tsitsipas i Paula Badosa, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Stéfanos Tsitsipas i Paula Badosa, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials
Famosos

Tsitsipas, totalment entregat a Badosa: declaració pública d'amor i nou detall molt ensucrat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Stéfanos Tsitsipas i Paula Badosa, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Stéfanos Tsitsipas i Paula Badosa, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials

Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas proclamen als quatre vents el seu amor. La tennista catalana confirmava dimecres que efectivament són parella, després de diversos dies de rumors. I ara és el grec qui n'ha parlat a la premsa.

Què en sabem? En una entrevista al diari alemany Bild, Tsitsipas torna a explicar que Badosa i ell són nòvios i celebra la sort que han tingut de trobar-se a la vida: "Som ànimes bessones. És molt estrany que trobis la teva ànima bessona. Si pregunteu a la Paula, us dirà el mateix".

Què diu Tsitsipas?

  • "Mai m'havia sentit tan atret ni havia trobat tanta bellesa i interès en una dona. Som a la mateixa longitud d'ona".
  • "Si viatges molt pel món, això és el que busques. Creus que ho trobaràs en una altra banda, però de vegades és just davant teu".

En detall: Coincidint amb la confirmació que són parella, Badosa i Tsitsipas han obert un perfil d'Instagram conjunt amb el nom d'usuari @tsitsidosa. Un perfil amb fotos dels dos i un cant a l'amor, que demostra que els tennistes es troben en un moment tant o més dolç que els cotons de sucre.

Un altre apunt: En les últimes hores, Juan Betancourt ha reaccionat a la nova relació de la seva exnòvia. Sense esmentar-la, però amb un missatge evidentment adreçat a ella, el model cubà ha llançat aquest dard contra la de Begur: "El que tu vols saber, jo ho visc, no ho publico". Una controvertida frase que ha generat una onada de comentaris al seu perfil d'Instagram. Missatges a favor i en contra d'ell, entre els que assenyalen la seva "elegància i maduresa" i els que el critiquen per "infantil i irrespectuós".

Per acabar: Paula Badosa refà la seva vida sentimental, quan fa molt poc de la ruptura amb Betancourt. La notícia de la separació va arribar a principis de maig, després de mesos d'una forta crisi de parella. La relació s'havia refredat tant, que finalment el model va prendre la decisió de deixar-la.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Tenis