La Jungla
Concursants de 'Supervivientes'
Foto: Concursants de 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Els concursants de 'Supervivientes' tornen a Espanya: així és la increïble casa on conviuran

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Concursants de 'Supervivientes'
Foto: Concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

Cinc són els concursants de Supervivientes que optaran per aconseguir el premi de 200.000 euros. Per aquest motiu, l'equip i els concursants han viatjat d'Hondures a Madrid, on conviuran fins a la gala final del reality.

D'on venim: Després de l'expulsió d'Alma Bollo, desena i última fins al moment, quatre dels cinc concursants es convertiran en finalistes de Supervivientes 2023 aquest dijous.

  • El resultat del televot de les últimes nominacions del reality, amb Bosco salvat en ser el concursant amb més suport pel públic, Adara i Artùr competiran per aconseguir guanyar-se el mèrit de convertir-se en finalistes.
  • El programa ha desvelat els ajustats percentatges dels vots del públic mitjançant l'app oficial de Mediaset, que oscil·lava al voltant d'un 48%-52%.

En profunditat: Amb molt color de pell, més prims i amb una actitud molt agradable han baixat els concursants de l'avió, després de més de tres mesos a Hondures. Els periodistes han preguntat per temes relacionats amb el concurs i els temes més polèmics de les seves vides, però els concursants portaven auriculars per mantenir el seu aïllament de l'exterior.

En detall: La convivència dels concursants prèvia a la gran final d'aquesta edició de Supervivientes serà a una casa de camp rodejada de natura.

  • La impressionant casa es troba ubicada a Madrid, tot i que el grup audiovisual no ha rellevat la ubicació exacta per la seguretat del programa.
  • La casa està aïllada, en plena natura i amb unes condicions de vida molt diferents de les que han tingut durant els 107 dies que els concursants han viscut a Hondures.
  • L'habitatge compta amb un gran menjador, saló, bany, dormitoris amb cames dobles i uns exteriors ple de naturalesa.
  • Amb només tres habitacions disponibles, els concursants han participat en un joc per dividir-se les habitacions. I, mentre que Bosco, Artùr i Jonan dormiran dins de la casa, Asraf i Adara conviuran a l'aire lliure al pati de la casa per haver perdut la prova.