La Jungla
Laura Rosel, presentadora de 'El matí de Catalunya Ràdio'
Foto: Laura Rosel, presentadora de 'El matí de Catalunya Ràdio' | Instagram
Ràdio

El director de Catalunya Ràdio defensa apartar Rosel perquè "hi ha projectes que simplement acaben"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Rosel, presentadora de 'El matí de Catalunya Ràdio'
Foto: Laura Rosel, presentadora de 'El matí de Catalunya Ràdio' | Instagram

La decisió de rellevar Laura Rosel com a presentadora d'El matí de Catalunya Ràdio encara porta cua. El seu adeu es va conèixer dilluns, així com la tria de Ricard Ustrell per substituir-la. Aquest divendres, el director de l'emissora, Jordi Borda, s'ha explicat a la sessió de control del Parlament a la CCMA.

Què en sabem? Borda ha apuntat que, quan va assumir el càrrec de director el 2022, va destinar un equip de persones a reflexionar sobre el que calia fer amb El matí de Catalunya Ràdio. La decisió ha estat finalment la que ja es coneix, treure Laura Rosel de presentadora. Tot i que ell evita parlar de "destitucions" i assenyala la necessitat de donar "un impuls" a la cadena. Un argument que ja esgrimia la direcció fa pocs dies quan deia que pretenia "ser més competitius".

Què diu Jordi Borda?

  • "Hi ha projectes que simplement comencen i acaben".
  • "Durant aquests 40 anys hem vist programes de molt èxit que també han acabat".

A més, Borda ha agraït la feina feta a Rosel i ha defensat que el recanvi s'està fent de forma "impecable". Ha dit el mateix dels altres presentadors que es queden sense el seu programa, com és el cas de Mariola Dinarès i el seu Popap.

D'on venim? Després de saber que Catalunya Ràdio no compta amb ella per presentar el matinal de cara a la propera temporada, Laura Rosel reaccionava dimarts lamentant que li havien "tret la cadira". Un dard a la direcció, contra qui va tornar a carregar l'endemà quan va parlar de "falta de confiança i impaciència".

Un altre apunt: La decisió de fer fora Laura Rosel d'El matí de Catalunya Ràdio coincideix amb la publicació de les dades d'audiència de la ràdio a la segona onada de l'EGM aquest any. Unes xifres que confirmen el lleu creixement del programa, que amb 443.000 oients de mitjana en té 5.000 més que el 2022.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Ràdio TV3