La Jungla
Paula Badosa, a les graderies de Wimbledon darrere del seu sogre
Foto: Paula Badosa, a les graderies de Wimbledon darrere del seu sogre | Twitter
Famosos

Badosa fulmina amb la mirada el seu sogre, pare de Tsitsipas: el vídeo de la polèmica

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Paula Badosa, a les graderies de Wimbledon darrere del seu sogre
Foto: Paula Badosa, a les graderies de Wimbledon darrere del seu sogre | Twitter

Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas viuen un moment dolç, després de confirmar públicament que surten junts. La parella no dubta a compartir públicament les seves mostres d'amor, i s'han convertit de forma inevitable en protagonistes de la premsa del cor. Però la gran sintonia entre ells contrasta amb la polèmica de les darreres hores per un vídeo de la tenista catalana i el seu sogre, que ha generat tota mena d'especulacions sobre si mantenen o no una mala relació.

Què en sabem? Les imatges s'han enregistrat aquest dijous al partit entre Andy Murray i Stéfanos Tsitsipas a la segona ronda de Wimbledon. Badosa i el pare del tenista grec eren a les graderies, ell a la filera del davant, acompanyat del seu altre fill Petros, i ella asseguda just al darrere, quan de cop ha passat això: el sogre es gira i mira la seva jove, i ella el fulmina amb la mirada sense saber ben bé per què. Aquestes són les imatges de la polèmica:

En detall: El vídeo de Paula Badosa aniquilant el sogre amb la mirada s'ha viralitzat de seguida a les xarxes socials, i ha situat el nom de la tenista de Begur entre les tendències de Twitter. Un moment molt estrany, pel qual alguns fans de la parella han llançat les seves teories sobre el que podria haver passat entre ells. També hi ha qui recorda que el pare de Tsitsipas ha estat sovint acusat de ser un fre per a les aspiracions esportives i personals del seu fill Stéfanos. Si això té alguna cosa a veure, o no, amb la reacció de la catalana, només ho sap ella.

D'on venim? Paula Badosa i Stéfanos Tsitsipas van confirmar a mitjans de juny la seva relació sentimental, després de setmanes de rumors i quan feia molt poc que l'empordanesa havia tallat amb Juan Betancourt. En una entrevista al diari alemany Bild, el grec ha dit recentment: "Som ànimes bessones. És molt estrany que trobis la teva ànima bessona. Si pregunteu a la Paula, us dirà el mateix".

Categoria: La Jungla