La Jungla
Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Foto: Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Famosos

Shakira, farta de les amigues de Clara Chía: podria iniciar accions legals

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu
Foto: Shakira i Clara Chía, en dues imatges d'arxiu

Shakira n'està fins al capdamunt. Després d'haver dut la ruptura amb Gerard Piqué de la manera més pública possible, amb cançons incloses, ara la cantant amenaça amb anar als tribunals per un enfrontament amb l'entorn de Clara Chía.

Què en sabem? Segons avança el portal Egos del diari La Razón, Shakira hauria demanat iniciar una mediació perquè les amigues de Clara Chía deixin d'insultar-la. Un requeriment que hauria comunicat a Gerard Piqué, amb l'advertiment que si els atacs contra ella no cessen podria denunciar-les i dur l'assumpte a la Justícia.

En detall: Diu el mateix mitjà que les amigues de Clara Chía fa temps que es burlen de Shakira, i que fan servir tres paraules despectives quan s'hi refereixen. Segons el cercle de la nova nòvia de Piqué, la colombiana és una "bruixa, vella i menopàusica". Uns desqualificatius que haurien arribat a oïdes de la cantant.

A més, cal recordar que l'enfrontament entre Shakira i Clara Chía pels malnoms que s'haurien posat entre elles no ve de nou. En les últimes setmanes s'ha sabut que Milan i Sasha es refereixen a la barcelonina com "la treballadora del papà", pel fet que a més de ser parella treballen junts a Kosmos, i és evident que als vuit i deu anys d'edat no ho han après sols.

Per acabar: Shakira va viatjar a Barcelona la setmana passada, després que els seus fills passessin 15 dies de vacances amb el pare a Catalunya. L'artista va aprofitar l'estada a la ciutat per reunir-se amb l'advocat Pau Molins, que porta la seva defensa en el judici per suposat frau fiscal contra Hisenda. Junts han de preparar el cas, pel qual podria seure al banc dels acusats durant la tardor.