La Jungla
Laura Escanes, a la perruqueria
Foto: Laura Escanes, a la perruqueria | Instagram
Influencers

El canvi de 'look' de Laura Escanes: es torna pèl-roja i arrasa a Instagram

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 24 d'agost de 2023. 21:44
Temps de lectura: 1 minut
Laura Escanes, a la perruqueria
Foto: Laura Escanes, a la perruqueria | Instagram

Acabades les vacances d'estiu, és moment d'obrir una nova etapa, i això és precisament el que ha fet Laura Escanes després de tornar a la seva casa de Madrid. En les últimes hores, la influencer catalana ha mostrat el seu canvi de look total per afrontar la rentrée del setembre.

Què en sabem? A través del seu perfil d'Instagram, on sempre anuncia qualsevol aspecte relacionat amb la seva vida, Laura Escanes ha ensenyat aquesta vegada un nou canvi d'imatge que ha deixat els fans bocabadats. Cansada del color castany que duia fins ara, la flamant presentadora de La travessa de TV3 ha decidit tenyir-se de pèl-roja. Aquest és el resultat:

En detall: La influencer de Barcelona ha compartit les imatges al seu canal privat amb 90.500 seguidors, que han omplert el perfil de reaccions per com de genial li queden així els cabells.

Un altre apunt: A la recta final de l'estiu, Escanes espera properament donar la gran sorpresa a TV3 amb l'estrena del seu nou reality. Després de mesos d'espera, està previst que La travessa, que és també la seva estrena fent de presentadora, vegi la llum durant la tardor de 2023.